http://playsense.nl/images/file/img_55bf406d90c2b.jpg

Dead or Alive Xtreme 2 stamt alweer uit 2006 en dus wordt het de hoogste tijd voor een opvolger. Die is nu dan ook aangekondigd, alleen opvallend genoeg niet voor de Westerse markt. Er wordt gesproken over een Aziatische en Japanse release, waarbij die eerste wel kan betekenen dat de versie ook in het Engels wordt uitgebracht. De meeste games voor de Aziatische markt zijn immers gelokaliseerd in het Chinees en Engels om ook de markt in Hong Kong te kunnen bedienen.

Team Ninja is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de game en Yosuke Hayashi vertelt dat de ontwikkeling nog maar net gestart is. Gek genoeg wilde hij de game niet bij naam noemen, maar hij gaf wel aan dat het een game is waar de DOA-personages op een zuidelijk strand zijn om vakantie te vieren.

In een later bericht van Tecmo Koei werd wel duidelijk dat het hier inderdaad om DOAX3 gaat, al geeft men nog aan dat het een “working title” is. Platformen voor de game zijn ook nog niet aangekondigd, maar wij vermoeden dat de PS4 en PS Vita hier onder zullen vallen.

“thanks for attending and for watching DOA Festival today. MC Kwiggle (USA-Christie) won the exhibition match and Teru Rock (輝Rock Japan-Leifang) fought intensely with him.

We announced DOAX3 (Working Title) today, but it will be made exclusively for Japan and Asian market.

We announced many things today about new stage, patch update, Halloween costumes etc… We will keep you posted”