Afgelopen dinsdag verscheen Destiny: The Taken King en de grote uitbreiding lijkt nu al een succes te zijn. Uitgever Activision gaf zelf wat indrukwekkende statistieken vrij. Zo is het de meest gedownloade game op dag één in de PlayStation historie, maar hoe vaak de uitbreiding precies verkocht/gedownload werd afgelopen dinsdag is niet bekend.

Andere data laat zien dat op de dag van de lancering de meeste spelers ooit waren ingelogd op Destiny en dat dan op ieder moment van de dag. Hiermee is The Taken King het origineel voorbij gegaan. De baas van Activision, Eric Hirschberg, zei dat ze niet kunnen wachten om Destiny samen met de getalenteerde mensen bij Bungie en de community (welke de Raid kunnen gaan tackelen) verder te laten groeien.

“Along with our talented partners at Bungie, we cannot wait to watch the community continue to grow and tackle the King’s Fall Raid kicking off on Friday.”

Momenteel zijn we hard bezig om alle content uit te pluizen wat behoorlijk veel is en in de komende dagen gaan we ook nog met de nieuwe Raid, King’s Fall, aan de slag. Verwacht volgende week de review, waarin we in gaan op alles van Destiny: The Taken King.