Over iets meer dan een maand komt Ubisoft met Assassin’s Creed: Syndicate. In dit nieuwste deel beleef je de avonturen van Jacob en Evie Frye in het Victoriaanse Londen. Nu de release nadert komt Sony met goed nieuws. Er zal namelijk een PlayStation 4 bundel met Assassin’s Creed: Syndicate verschijnen.

De bundel bevat een PS4 console met een harde schijf van 1 TB, een controller en een fysiek exemplaar van Assassin’s Creed: Syndicate. Bovendien krijg je bij de bundel ook nog, zonder extra kosten, een downloadcode voor Watch_Dogs. Een precieze prijs voor deze bundel werd niet bekendgemaakt. De Assassin’s Creed: Syndicate bundel is, net als de game, vanaf 23 oktober te koop.

Zoals eerder aangekondigd bevat de PlayStation 4 versie van Assassin’s Creed: Syndicate exclusieve content in de vorm van de ‘Dreadful Crimes’ DLC. Deze content bestaat uit tien missies waarin je misdaden op moet lossen. Wanneer je deze missies voltooit, zal je beloond worden met in-game items. Hieronder kan je een trailer bekijken van de Dreadful Crimes DLC.