http://playsense.nl/images/file/img_55d5a6782e5b6.jpg

Zoals je hier net hebt kunnen lezen is firmware 3.00 vanaf nu te downloaden en te installeren en deze update voegt een aantal leuke functies toe. Er is alleen nog iets wat gelijk bij de redactie opviel (en dat bij vier mensen in zeer korte tijd). Na het installeren van firmware 3.00 lijkt het downloaden van patches, games en andere ongein vanaf het PlayStation Network namelijk veel sneller te gaan.

Uiteraard zijn we voorzichtig met het roepen dat meteen alles gefixt is en iedereen naar hartenlust full-speed kan gaan downloaden, maar dit is wel opvallend. Bij mijzelf moest ik immers regelmatig games pauzeren en opnieuw starten om de snelheid te kunnen ‘bumpen’ en nu knalde een GTA V patch ontzettend snel naar de PS4, evenals de gratis PS Plus games van deze maand.

We zijn dan ook benieuwd of jullie al verschil merken in downloadsnelheid op je PlayStation 4, stem daarom hieronder even in onze poll, zodat we erachter kunnen komen of Sony dit probleem mogelijk verholpen heeft met firmware 3.00.