Enkele weken geleden kondigde Psyonix een nieuw DLC-pakket aan voor het nog altijd immens populaire Rocket League. Met de ‘Revenge of the Battle-Cars’ DLC worden er weer enkele auto’s, nieuwe items om je wagen mee aan te passen en extra trophies aan de game toegevoegd. Dit alles zal je €3,99 gaan kosten.

Inmiddels is er een releasedatum aangekondigd voor Revenge of the Battle-Cars. Dit pakket is namelijk vanaf 13 oktober te koop via de PlayStation Store. Hierboven kan je nog de aankondigingstrailer bekijken, mocht je deze gemist hebben.

Psyonix liet verder ook nog het één en ander weten over hoeveel mensen Rocket League nou eigenlijk spelen. Op de drukste dagen wordt de game door meer dan een miljoen unieke spelers gespeeld. Dit aantal ligt met 750.000 tot 800.000 een stukje lager op de wat rustigere dagen. Alsnog zijn dit enorm hoge aantallen. Als laatste wist de studio nog te melden dat de verhouding tussen de spelers die voor Rocket League hebben betaald en degenen die de game gratis hebben gedownload via PlayStation Plus ongeveer gelijk is.