Sniper Elite III: Ultimate Edition

De Amerikaanse OSS-agent en cruciale scherpschutter Karl Fairburne dringt tot diep achter de linies van de nazi’s door terwijl de geallieerden het in de Westelijke Woestijn moeten opnemen tegen de geduchte Tiger-tanks van Duitsland. Maar Karl moet zich over meer zorgen maken dan alleen het beruchte Afrika Korps. Al snel achterhaalt hij Duitse plannen om een wunderwaffe (wonderwapen) te bouwen, dat alle geallieerden kan vermorzelen en het tij van de oorlog kan keren.

Dark Souls II: Scholar of the First Sin

Dark Souls II – Scholar of the First Sin, vormt de ultieme Dark Souls II-ervaring, met daarin niet alleen het geprezen Dark Souls II maar ook diens drie DLC-hoofdstukken: Crown of the Sunken King, Crown of the Old Iron King en Crown of the Ivory King en extra nieuwe content. Zo wordt het verhaal uitgebreid met extra in-game events en nieuwe NPC-personages en vervoegen nog sterkere vijanden het strijdtoneel. De game maakt ook gebruik van de kracht van de PlayStation 4, Xbox one en DirectX 11 pc’s waardoor Dark Souls II: Scholar of the First Sin er grafisch gelikt uitziet.

 

InFamous: Second Son

Het Department of Unified Protection wil maar één ding: bioterroristen (eigenlijk iedereen die superkrachten heeft) bestrijden om de samenleving te beschermen. Delsin Rowe ontdekt na een ongeval dat hij over speciale krachten beschikt. Hij wordt opgejaagd door het D.U.P en zal zijn gaven moeten gebruiken om zijn geliefden te beschermen. De keuzes die hij daarbij maakt zullen echter gevolgen hebben voor de toekomst van iedereen. Het morele aspect speelt dus een belangrijke rol: ga je levens redden of schiet je de vijand koudweg neer?

  • Platform: PS4
  • Prijs: €21,95
  • Verzendkosten: Gratis
  • Onze review: InFamous: Second Son, door Roel Wijts
  • Metacritic score: 80
  • Link: Zavvi

Dragon Age: Inquisition

Een rampzalige gebeurtenis zorgt voor chaos in Thedas. Draken verduisteren de hemel en werpen een schaduw van verval over het ooit vredige koninkrijk. Magiërs voeren een hevige strijd tegen de tirannieke tempeliers. Naties komen tegenover elkaar te staan. Het is aan jou en je gezelschap van legendarische helden om de orde te herstellen. Jij leidt de inquisitie die jacht maakt op de aanstichters van de chaos. Er zullen verbonden worden gesloten en verbroken; de zoektocht naar de waarheid eist zijn tol.

 

Assassin’s Creed: Unity

Parijs, het jaar 1789. De Franse Revolutie verandert een prachtige stad in een plaats van terreur en chaos. De geplaveide straten worden overspoeld door het bloed van iedereen die durft op te staan tegen de onderdrukkende elite. Toch, terwijl Frankrijk lijdt, staat een jongeman genaamd Arno op om de ware krachten achter de Revolutie te onthullen. Deze achtervolging plaatst hem in het midden van een meedogenloze strijd en verandert hem in een echte Master Assassin.