The Witcher 3: Wild Hunt stuurt een schuldeiser op je af als je de wet overtreedt

In The Witcher 3: Wild Hunt had je een aantal trucjes om snel geld te verdienen, maar als we dat heel letterlijk nemen is dat dus in-game de ‘wet overtreden’. De ontwikkelaar weet ook van deze trucjes af en tijdens een speelsessie met de nieuwe uitbreiding van de game, Hearts of Stone, is een speler iemand tegengekomen die je daar op wijst.

Een heuse schuldeiser komt namelijk het geld bij je innen dat je het koninkrijk verschuldigd bent. Als je niet wilt weten wat er vervolgens gaat gebeuren, afhankelijk van je keuze, moet je niet meer verder lezen of de video bekijken. Spoilers vanaf hier dus!

De schuldeiser vraagt je vervolgens of je schuldig bent aan deze praktijken. Je kunt daarna kiezen tussen eerlijk ja zeggen of uiteraard liegen en nee zeggen. In het geval van de video hierboven zegt Geralt dat hij het niet gedaan heeft. Zou dat goed gaan? Absoluut, je krijgt namelijk zelfs een beloning voor je ‘eerlijkheid’. Grappig detail in deze mooie uitbreiding, waarvan je binnenkort de DLC special mag verwachten!

The Witcher 3 krijgt geen PS4 Pro update
Gepubliceerd op 20 Sep, 2016 om 09:00
Polen krijgt officiële The Witcher 3-postzegels
Gepubliceerd op 16 Sep, 2016 om 12:54
The Witcher 3 – Game of the Year Edition krijgt spectaculaire launch trailer
Gepubliceerd op 30 Aug, 2016 om 12:45
The Witcher 3: Wild Hunt krijgt flinke patch om de oren
Gepubliceerd op 30 Aug, 2016 om 09:13
 1.    1811 XP
  PBJ85's avatar

  ik moet de game hebben! Ik ben geen RPG speler had een hekel aan Skyrim (haters gonne hate) maar dit lijkt me een heerlijke game!

 2.    529 XP
  Tjoe's avatar

  Elders scrolls is dit het zelfde.
  Witcher is ook tof maar eso is de beste rpg ever

 3.    477 XP
  Dragonborn's avatar

  @Tjoe: Mee eens, skyrim is naar mijn mening de beste game ooit gemaakt