http://playsense.nl/images/file/img_5623947665bec.jpg

Bart Smit heeft als eerste de prijsverlaging van de PlayStation 4 bekendgemaakt voor de Benelux. Officiële bevestiging van de prijsverlaging zal tijdens de Paris Games Week bekendgemaakt worden, deze zal gelden voor de rest van Europa.

De prijsverlaging is valide, dit kunnen we ook bevestigen uit eerdere bronnen die aan PSX-Sense hebben gemeld dat de prijsverlaging op 21 oktober van start gaat. Het hoge woord is nu in ieder geval uit en dat werd ook weleens tijd, aangezien Japan, Azië en de Verenigde Staten al een prijsverlaging hebben gekregen.

Ben je dus in de markt voor een PlayStation 4, wacht dan nog even tot 21 oktober, vanaf die dag kun je bijna bij praktisch elke retailer in de Benelux de console halen tegen een verlaagde prijs. Het lijkt erop dat de prijsverlaging van €399,- naar €349,- alleen geldt voor de losse 500GB PS4.

De 1TB PS4 is in een bundel verkrijgbaar voor de prijs van €399,-, je krijgt hier dan wel de nieuwe Assassin’s Creed: Syndicate bij en nog eens Uncharted: The Nathan Drake Collection. Geen gekke deal dus.

w1DbubP

PImiK7w