Street Fighter V beta 2 release agenda bekendgemaakt, gaat morgen van start

http://img.psx-sense.nl/images/file/img_5626117615a95.jpg

Morgen kunnen genodigden genieten van de Street Fighter V beta die zich nu in de tweede fase bevindt. De beta begint morgennacht, Benelux-tijd, om 03:00 uur. De personages waarmee je kunt spelen zijn Ken, Necalli, Vega en R. Mika. Op 23 oktober zal er een optie toegevoegd worden die het mogelijk maakt om de Cross-play feature tussen de PC en PS4 te kunnen testen, wat een belangrijke functie gaat worden binnen de game.

Tussendoor zal de beta af en toe offline gaan om gepland serveronderhoud uit te kunnen voeren, hou hier dus rekening mee.

Street Fighter V ligt in de lente van 2016 in de winkels.

October 21

  • 18:00 PST (10.22 at 02:00 BST / 10:00 JST) – The second Street Fighter V beta begins for PS4 users. Characters available: Ken, Necalli, Vega, R. Mika.

October 22

  • 14:00 PST (22:00 BST / 10.23 at 06:00 JST) – Servers down for scheduled maintenance for 12 hours.

October 23

  • 02:00 PST (10:00 at BST / 18:00 JST) – Servers back online. Rashid unlocked.
  • 09:00 PST (17:00 BST / 10.24 at 01:00 JST) – The second Street Fighter V beta begins for both PC and PS4 users (cross-platform play).
  • 17:00 PST (10.24 at 01:00 BST / 09:00 JST) – Karin unlocked.

October 24

  • 04:00 PST (12:00 BST / 20:00 JST) – Servers down for scheduled maintenance for 10 hours.
  • 14:00 PST (22:00 BST / 10.25 at 06:00 JST) – Servers back online.
  • 16:00 PST (10.26 at 0:00 BST / 08:00 JST) – Beta 2 concludes.
Nieuw Street Fighter V stage laat je bovenop een vliegtuig knokken
Gepubliceerd op 9 Nov, 2016 om 17:32
Akuma komt naar Street Fighter V
Gepubliceerd op 7 Nov, 2016 om 10:42
Halloween content Street Fighter V onthuld
Gepubliceerd op 6 Okt, 2016 om 17:00
Street Fighter V Season Pass nu flink goedkoper
Gepubliceerd op 22 Sep, 2016 om 09:01
  1.    720 XP
    TheProphecy's avatar

    Top!
    Heb er zin in