Gisteravond vond er weer een nieuwe editie van ‘Black Ops III Fridays’ plaats en de livestream van gisteren stond volledig in het teken van de immens populaire Zombies modus. Wij hebben de stream uiteraard weer gevolgd en brengen je in dit bericht weer op de hoogte van alle nieuwe info en beelden.

Zo heeft Jason Blundell van Treyarch enkele nieuwe details vrijgegeven over Zombies in Black Ops III. De details kan je in het overzicht hieronder zien. Ook werd er een actievolle gameplay trailer vrijgegeven van The Giant. Dit is een extra map voor Zombies, die je alleen krijgt als je één van de speciale edities van de game koopt. Ook zit de map inbegrepen bij de Season Pass van Black Ops III. De trailer van The Giant vind je bovenaan dit bericht.

  • Alle DLC maps die voor de Zombies modus van Black Ops III zullen verschijnen hebben connecties met de eerdere maps.
  • Shadows of Evil, de nieuwe Zombies map in Black Ops III, heeft tweeënhalf jaar gekost om te ontwikkelen.
  • Er is veel verticaliteit in Shadows of Evil.
  • De Zombies modus in het aankomende deel bevat een nieuw gameplay systeem, ‘Gobble Gum’. Er zijn verschillende kauwgomballen die elk voor een verschillende vaardigheid of boost staan. Je kan zelf een pakje met verschillende kauwgomballen samenstellen voor het spelen. De ballen die je kiest kan je dan tijdens het spelen inzetten. Het Gobble Gum systeem is verbonden met een nieuw XP-progressie systeem.
  • ‘The Giant’, de bonus map van de Zombies modus, is een spirtuele opvolger van Origins uit Black Ops II.
  • The Giant heeft een nieuw verhalend systeem, nieuwe easter-eggs, het Gobble Gum systeem en meer.
  • Hoewel Shadows of Evil nieuwe personages in het spel brengt, wordt het originele verhaal van Black Ops Zombies voortgezet en uitgebreid met Black Ops III en de te verschijnen DLC.
  • Shadows of Evil bevat meer easter-eggs dan iedere andere Zombies map die Treyarch ooit heeft gemaakt.

Dit waren de belangrijkste details die werden vrijgegeven tijdens de livestream. Wil je de stream, waarin ook de speciale Juggernog Edition van Call of Duty: Black Ops III werd uitgepakt, terugkijken? Dat kan hieronder.