http://playsense.nl/images/file/img_562e1bc651741.jpg

Iedereen is mogelijk wel bekend met de aanbiedingensite iBood, dit is een site zoals zovelen die elke dag een andere aanbieding hebben. Nu is dit voor gamers vaak niet heel interessant, aangezien ze over het algemeen niet zo snel game gerelateerde artikelen verkopen. Vandaag is er alleen een aanbieding die wel onze interesse wekt, namelijk een gereviseerde DualShock 4 controller voor de PS4, voor de prijs van 39 euro.

Controllers zijn dure krengen en met name de DualShock 4 kost al gauw een kleine 60 euro. Veel mensen hebben dan ook altijd slechts één controller in huis, omdat de aanschaf van een tweede net zo duur is als een nieuwe game. Met bijvoorbeeld de nieuwe Call of Duty kunnen we ons voorstellen dat je straks wel graag split-screen zal willen spelen en wat te denken van de nieuwe FIFA, een tweede controller is ook hierbij wel zo fijn.

De controller is gereviseerd, wat simpelweg betekent dat deze niet nieuw is en mogelijk ooit is gerepareerd door Sony nadat iemand deze teruggestuurd heeft. Deze producten voldoen alleen wel aan dezelfde kwaliteitseisen als een nieuwe controller, iBood meldt zelf nog het onderstaande bij de advertentie:

Let op: Deze producten zijn refurbished. De producten zijn zorgvuldig gecheckt op gebreken en waar nodig gerepareerd. Bekijk de afbeeldingen om te zien hoe de DualShocks 4® worden geleverd. Deze DualShocks 4® bevatten 6 maanden garantie.

Wij hebben verder geen banden met iBood noch krijgen we hiervoor betaalt, we vinden het gewoon oprecht een leuke aanbieding voor ons publiek. Interesse gewekt? Check het hier.