Battlefield 4 ‘Fall Patch’ en ‘Community Map’ komen morgen

http://img.psx-sense.nl/images/file/img_562e4ea915bb0.jpg

Battlefield 4 wordt nog steeds goed ondersteund door DICE en dat is natuurlijk hartstikke positief. De enorme playerbase die Battlefield 4 nog dagelijks speelt is dan vast ook heel blij met de komst van de nieuwe patch en map morgen. De map is zelfs zo belangrijk voor DICE, dat er een hele trailer aan werd gewijd.

Voor diegene die zich afvraagt wat de patch met zich meebrengt, je bent niet de enige, DICE houdt nog altijd stevig de lippen op elkaar en laat niets los over de changelog.

De patch zal live gaan op de onderstaande tijden, per console. De patch brengt dan ook meteen de nieuwe map met zich mee.

Patches gaan live per console

PC, Xbox One & Xbox 360 at 12.00 UTC / 5.00 AM PDT on October 27
PS4/PS3 for EU at 17.00 UTC / 10.00 AM PDT on October 27
PS4/PS3 for NA at 01.00 UTC on October 28 / 6.00 PM PDT on October 27
PS4/PS3 for JP & Asia at 08.00 UTC on October 28 / 1.00 AM PDT on October 28

Alle Battlefield 4 downloadbare content is nu gratis te downloaden
Gepubliceerd op 14 Sep, 2016 om 12:00
Battlefield 4 China Rising DLC de komende week gratis te downloaden
Gepubliceerd op 2 Aug, 2016 om 16:00
Vernieuwde user interface komt deze zomer al naar Battlefield 4
Gepubliceerd op 30 Jul, 2016 om 14:38
Battlefield 4 DLC is vanaf morgen beschikbaar
XGN.nl - Gepubliceerd op 26 Oct, 2015 om 16:33
  1.    5254 XP
    PattyS3's avatar

    Niceeee! Heb er zin in.

  2.    477 XP
    Dragonborn's avatar

    Cool

  3.    324 XP
    Michie's avatar

    Bruut gaan we morgen weer knallen!:)

  4. Anoniem -   
    78.22.49..xxx's avatar

    lekker hoor

  5. Anoniem -   
    217.122.243..xxx's avatar

    Das uurtje later dan utc time in NL

  6. Anoniem -   
    213.93.153..xxx's avatar

    Morge 18:00 uur dus, zin in!

  7.    108 XP
    TRUE's avatar

    Ja leuk, hor. Maar laat ze die map editor maar terug brengen, (die vroeger bij battlefield 1943 zat) daar heb je veel meer aan.

  8.    234 XP
    rieks's avatar

    Zoals ik al zei bij de vorige BF4 post.
    Nieuwe map heb er zin in.

  9.    6601 XP
    Flaming_Kaiser's avatar

    Misschien toch maar eens BF4 halen was lachen op de PC met 64 man.

  10.    339 XP
    Diederik's avatar

    Pff, net battlefield verwijderd ivm ruimte op mijn schijf…

  11. Anoniem -   
    83.84.20..xxx's avatar

    De add on is nu al te downloaden uit de store!!