Nieuwe Street Fighter V personages mogelijk gelekt


De tweede beta van Street Fighter V is momenteel aan de gang en spelers die op de PC met de beta aan de slag zijn hebben mogelijk interessante informatie over de personages gevonden. Mogelijk zijn de namen gevonden van enkele characters die nog niet voor de vechtgame zijn bevestigd.

Verschillende spelers van de beta op PC hebben namelijk diep in de code van de beta gezocht naar info over de game. Ze hebben uiteindelijk negen onaangekondigde personages in de code gevonden. Het gaat om Juri Han, Alex, Ibuki, Urien, Guile, Dhalsim, Balrog, “Fan” en “Tut”. De eerste zeven personages zijn bekend bij de meeste Street Fighter fans, maar de laatste twee namen lijken van compleet nieuwe Street Fighter personages te zijn. Daarnaast is het noemenswaardig dat al deze personages in een ver stadium van ontwikkeling lijken te zijn, waardoor dit gerucht wel erg sterk lijkt.

Er zijn al veertien van de zestien personages onthuld die bij de lancering beschikbaar zijn. Mocht dit lek kloppen, dan kunnen we dus nog een hoop van deze personages in de vorm van DLC verwachten.

Nieuw Street Fighter V stage laat je bovenop een vliegtuig knokken
Gepubliceerd op 9 Nov, 2016 om 17:32
Akuma komt naar Street Fighter V
Gepubliceerd op 7 Nov, 2016 om 10:42
Halloween content Street Fighter V onthuld
Gepubliceerd op 6 Okt, 2016 om 17:00
Street Fighter V beta gameplay video in 4K
XGN.nl - Gepubliceerd op 23 Oct, 2015 om 11:25
Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren