http://playsense.nl/images/file/img_5637731439f9c.jpg

De PlayStation Vita krijgt er deze maand enkele nieuwe en vooral leuke games bij. Heel veel komt er niet uit voor de handheld, maar hier en daar wil er nog weleens een titel zijn weg vinden naar Sony’s mobiele platform. Sony zelf heeft de ondersteuning voor de PS Vita zo goed als opgegeven door geen grote titels meer te ontwikkelen, maar third party ontwikkelaars zitten niet stil.

Zo komt Dragon Fin Soup uit voor de PS Vita, een klassieke RPG die je als mix kunt zien tussen Chocobo’s Dungeon en Secret of Mana. Verder zal kort daarna Norn9: Var Commons uitkomen gevolgd door het bekende duo Phineas & Ferb in Day of Doofenshmirtz. Van deze laatst genoemde titel kun je hieronder een trailer bekijken en zo te zien belooft de game leuke platform gameplay te gaan brengen.

Persona 4: Dancing All Night is een titel waar mogelijk de meeste PS Vita eigenaren naar uitkijken en dit is de rhythm spin-off gebaseerd op Persona 4: Golden. Om in ritme te blijven komt ook nog SUPERBEAT XONiC, de spirituele opvolger van DJ MAX. Halverwege de maand komt Sword Art Online: Lost Song en als klapper op de vuurpijl een nieuwe Dynasty Warriors, namelijk Dynasty Warriors 8: Empires, waarvan je hieronder ook een trailer kunt bekijken.

Earth Defense Force 2: Invaders From Planet Space is ook nog een noemenswaardige titel, die je aan het einde van november mag verwachten. Deze welbekende game ontvangt een prachtige remake op de PS Vita en zal fans ongetwijfeld kunnen bekoren.

Een compilatie van alle genoemde games vind je hieronder in de video, met dank aan TheVitaLounge.

November games voor de PS Vita