http://playsense.nl/images/file/img_5643393a723fb.jpg

Microsoft heeft een tijdje terug de Xbox Elite draadloze controller uitgebracht voor de Xbox One en eerlijk is eerlijk, dit is echt een hele toffe controller. Zo kun je op de controller de analoge sticks verplaatsen of veranderen in buttons en er zijn uitwisselbare paddles aan de achterkant. Het is de controller waar elke serieuze gamer over gedroomd heeft, het prijskaartje van de controller is echter wel aan de hoge kant, namelijk 150 euro, maar daar krijg je ook een hoop voor terug.

Een mooie controller is alleen niet echt een goede reden om een Xbox One te kopen als je al een PS4 hebt. Het beste van beide werelden komt nu tot één met de Cronusmax Plus. Dit apparaatje bestaat al langer, maar firmware update 1.20 voor de USB-toggle brengt ondersteuning met zich mee voor de Xbox One Elite controller. Dit betekent dus dat je deze controller na de nieuwe firmware update ook kunt gebruiken op de PS4 in combinatie met een Cronusmax Plus.

Mocht je geïnteresseerd geraakt zijn, check dan even de onderstaande video die uitlegt hoe het proces precies werkt met andere controllers dan de DualShock 4.

De Cronusmax Plus kun je bij deze retailers vinden.

Demonstratie video