http://playsense.nl/images/file/img_564dcafb25a31.jpg

Het is weer koud en kil buiten en dus is het een ideale tijd om naar de bioscoop te gaan. Wij mogen dan ook drie keer twee vrijkaarten weggeven voor de film ‘The Night Before’ aan onze bezoekers. Dit betekent dus dat alle drie de winnaars ook een vriend of vriendin mee kunnen nemen naar de film. Deze film is de nieuwe comedy van de makers van This is the End, Bad Neighbours en regisseur Jonathan Levine (50/50, Warm Bodies) en dus absoluut het bekijken waard.

Om kans te maken op één van de drie prijzen dien je de onderstaande vraag te beantwoorden en naar ons toe te mailen op [email protected]. Vermeld in de e-mail het antwoord en gebruik als onderwerp ‘The Night Before’.

The Night Before draait vanaf 3 december in de bioscoop. Wil je meer weten over de film en/of op de hoogte blijven van updates? Like dan de Facebook-pagina van ‘The Night Before’.

Vraag: Seth Rogen werkt momenteel ook aan een film over videogames, waar gaat deze film precies over?

A) Over de concurrentie tussen Sony en Nintendo en het maken van een console die NES-games afspeelt en PlayStation games.
B) De hevige strijd tussen SEGA en Nintendo in de jaren 90
C) Hoe Microsoft opeens met de Xbox op de proppen kwam

Trailer

Officiële samenvatting

THE NIGHT BEFORE is de nieuwe comedy van de makers van This is the End, Bad Neighbours en regisseur Jonathan Levine (50/50, Warm Bodies). Jeugdvrienden Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) en Chris (Anthony Mackie) gaan elk jaar samen los op kerstavond. Nu ze allemaal volwassen zijn, komt er een einde aan deze traditie. De vrienden willen er voor de laatste keer een onvergetelijke avond van maken en zetten alles op alles om naar het Nutcracka Ball – het meest legendarische Kerstfeest in New York – te gaan.

Screenshots

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'The Night Before'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Universal Pictures Nederland zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 1 december 2016. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Universal Pictures Nederland.