http://playsense.nl/images/file/img_5656f49966019.jpg

Just Cause 3 komt 1 december uit en de kans is groot dat deze game echt een topper gaat worden. Zelf hebben we al een flinke sessie gehad met de game en alhoewel we pas meer kunnen vertellen in de review, kunnen we wel melden dat het er goed uitziet.

Het is alleen een dure periode en de maanden november en december zijn eigenlijk voor iedereen te voelen in de portemonnee. Leuke deals zijn dan ook vaak mooi meegenomen, zo hebben we vandaag een mooie deal gespot voor Just Cause 3. Bij de webshop Zavvi, bij velen van jullie ongetwijfeld wel bekend, kun je de game aanschaffen voor €41,48.

Dit gaat niet zomaar, je moet eerst zorgen dat je een nieuw account aanmaakt en vervolgens doe je dit item in je winkelwagentje. Vervolgens vul je de kortingscode ‘WELKOM’ in wanneer je gaat afrekenen en nadien wordt de prijs verlaagd naar €41,48.

We moeten hier ook bij vermelden dat Zavvi er wel wat langer over doet voordat je bestelling bezorgd wordt, dit komt omdat de game vanuit het Verenigd Koninkrijk verzonden wordt. Hierover melden zij het volgende:

Normaal gesproken moet je in Nederland rekening houden met ongeveer 4-9 werkdagen totdat je bestelling arriveert vanuit ons magazijn in het Verenigd Koninkrijk.

De extra wachttijd is dus iets wat je moet afwegen, maar voor deze prijs neem je dit wellicht voor lief.