Bart Smit, geen onbekende bij velen van jullie, heeft Dead Island Redux voor de PlayStation 4, Xbox One en PC in haar assortiment opgenomen. De game staat er vermeld met een prijs van €39.99 en de melding dat deze is uitverkocht.

Verder zien we nog een omschrijving die als volgt luidt: ‘Dead Island Redux is een overlevingsavontuur in een open wereld. Het spel is een combinatie van natuurlijke schoonheid, bloederige horror en geweld! Nodig je vrienden uit en beleef eindeloos plezier aan deze videogame. Deze Dead Island Redux game is geschikt voor de PlayStation 4.’

De box-art ontbreekt echter en er staat ook geen releasedatum/nieuwe voorraad datum bij. Opvallend is wel dat de game drie eigen pagina’s heeft gekregen, welke natuurlijk corresponderen met de verschillende platformen.

Koch Media heeft hier echter nog niets over laten weten, dus het is even aanzien of Dead Island Redux überhaupt bestaat. Gezien het uitstel van Dead Island 2 is een heruitgave van beide games op de PlayStation 4 op zich niet heel gek. En het is bovendien niet de eerste keer dat een dergelijke heruitgave opduikt.