http://playsense.nl/images/file/img_565da59a660f9.jpg

Onze review van Just Cause 3 heeft jammer genoeg wat vertraging opgelopen, aangezien wij de PS4-versie willen reviewen inclusief de day one patch. De reviews die je nu al gepubliceerd ziet zijn over het algemeen dan ook gebaseerd op de PC-versie, weinigen hebben immers nog de console versie weten te reviewen.

Enfin, de scores die we zien voor de game (al dan wel op de PC) zijn aardig positief, met cijfers zo hoog als een 8.5 op PC. Er zitten en paar magere zesjes tussen en uit deze reviews blijkt vooral dat de game op de PC kampt met de nodige grafische problemen.

Het is dus nog echt even wachten op de meerdere Just Cause 3 reviews voor de PS4 als je een goed beeld wilt hebben van de console versie. Wel hebben we een paar PS4-reviews hieronder neergezet, hieruit kun je ook opmaken dat de cijfers veel hoger liggen.

De release van Just Cause 3 is een beetje als een wirwar verlopen, veel webshops verkochten de game vorige week donderdag al, nadat massaal de straatdatum was verbroken. Dit is alleen nooit echt de bedoeling geweest – met uitzondering voor de Benelux – en ook de PlayStation Store heeft de game pas vanaf vandaag officieel downloadbaar.

PC-versie reviews

PS4-versie