http://playsense.nl/images/file/img_565da9290d746.jpg

Geoff Keighley, de organisator van The Game Awards, weet altijd genoeg hype te creëren om iedereen helemaal gek te maken voor zijn show. Vandaag is hij hier uiteraard ook weer mee bezig en zo maakte hij de eerste premières van zijn show bekend, die aanstaande donderdag gehouden zal worden.

Zo kunnen we de eerste onthulling van downloadbare content voor Rise of the Tomb Raider verwachten, een game die pas volgend jaar naar PS4 komt, maar nu al beschikbaar is voor de Xbox One. De naam van deze downloadbare content zou ‘Baba Yaga’ zijn, we zijn dus uiterst benieuwd wat dit gaat worden.

Verder komt Ed Boon ook nog even gedag zeggen en een nieuwe personage voor Mortal Kombat X onthullen. Wie dit zal zijn, daar zijn nog geen geruchten over, dit is even afwachten dus.

Verder wist Palmer Luckey, de Founder van VR-bril Oculus Rift, nog te melden dat ook hij met een aankondiging zal komen. Hier vermeldt hij alleen wel meteen bij dat het geen nieuws zal zijn over wanneer de pre-orders van start gaan voor de headset, hij heeft dus iets anders in petto.

Als laatste liet Ubisoft enige tijd terug al weten dat ze Far Cry Primal zullen gaan laten zien.