Tekken 7 draait momenteel in de Japanse arcadehallen, maar komt spoedig ook naar de PlayStation 4. De versie die de PS4 zal krijgen is de ‘Tekken 7 Fated Retribution’-versie, deze subtitel staat voor een update die nu zal worden uitgerold voor de arcade versie. Met deze update brengt men het personage Akuma naar de game, deze zal ook onderdeel zijn van de Tekken canon. Dit houdt ook meteen de droom van ‘Tekken X Street Fighter’ in leven, aangezien Akuma een Street Fighter personage is.

De update heeft ook een eigen trailer gekregen, die je hierboven kunt bekijken. Er zullen met de update nog meer personages worden toegevoegd, die in een later stadium bekend zullen worden gemaakt. De bovenstaande trailer focust zich vooral op de additie van Akuma, wat overigens echt een hele vette trailer is geworden.

Een releasedatum van Tekken 7 op de PS4 is nog onbekend, maar men zal deze update eerst testen in de arcade hallen om deze vervolgens naar de PS4 te brengen, dit is immers toch de Tekken traditie geworden.

gouki03

gouki02

gouki01

keyvisual