http://www.psx-sense.nl/images/file/img_567c948025044.jpg

Na een lange ontwikkeltijd voor een Android app en een aantal herschrijvingen van de code, is vandaag dan toch echt de dag aangebroken waar door veel bezoekers ontzettend naar uitgekeken werd. Al een aantal jaren vragen jullie regelmatig in de comments of op het forum waar onze Android-app is. We hebben al een langere tijd een iPhone-app in de Apple App Store, maar niet iedereen heeft natuurlijk een iPhone. Het maken van een Android app viel alleen iets zwaarder en dus heeft dit iets langer mogen duren. Maar vandaag is eindelijk het moment daar dat we vol trots kunnen mededelen dat de Android app er is!

De nieuwe app voor Android is de allereerste versie die we uitbrengen voor het grote publiek en is uitvoerig getest door ons. Ongetwijfeld ga je echter bugs tegenkomen, we hopen niet veel, maar ze zijn er vast en zeker. Heb je feedback over de app of kom je iets tegen wat niet helemaal deugt? Drop dan een reactie hieronder of mail ons op [email protected]. Niet alleen bugs horen we graag, maar ook tips over gebruikersgemakย verbetering en/of andere zaken, vergeet niet je mobiele apparaat te vermelden.

De app is niet heel groot en neemt dus weinig ruimte in beslag met slechts 3MB vereiste opslag. Dankzij de cache kan dit soms iets groter worden richting de 10MB, maar dit is uitzonderlijk.

Tot slot waarderen we het enorm als je de moeite neemt om een review achter te laten in de Google Play Store, dit helpt ons met wat meer exposure, wat erg leuk zou zijn na al het harde werken aan de app.

Betreffende de iPhone-app, deze krijgt ook een update en die volgt in januari.

Download de app hier uit de Google Play Store.

Screenshots