Op 9 februari verschijnt de nieuwe uitbreiding The Following voor Dying Light en deze liet een prima indruk achter in onze hands-on preview. Naast het meer open gebied dat je zult aantreffen in deze DLC en je er voor het eerst met voertuigen kunt rondrijden, zullen er tevens Bounties worden toegevoegd.

Wat zijn Bounties precies vraag je misschien af. Wel, Bounties zijn simpel gezegd gewoon uitdagingen die in drie categorieën te verdelen zijn. Je hebt de Basic Bounties, Dailies en Community Challenges. Basic Bounties zijn uitdagingen, zoals zoveel mogelijk hoofden van zombies afhakken. Dailies – de naam zegt het al – zijn uitdagingen die iedere dag iets anders zijn.

Tot slot heb je nog de Community Challenges. Deze vereisen dat de handen ineengeslagen worden door de Dying Light spelers om de uitdaging te halen. Wordt het doel van bijvoorbeeld een miljoen onthoofde zombies gehaald? Dan zullen alle spelers een beloning krijgen die hieraan hebben meegewerkt.

Tezamen met de The Following uitbreiding verschijnt tevens de Enhanced Edition van Dying Light, deze editie bevat alle tot op heden verschenen content inclusief The Following. Deze editie is inmiddels goud gegaan, zo heeft Techland laten weten.