Star Wars Battlefront is al even uit, maar als jij nog niet in de gelegenheid bent geweest om de game aan te schaffen, dan hebben we goed nieuws. In navolging van onze Darth Vader DualShock 4 prijsvraag gaan we nu drie keer Star Wars Battlefront voor de PlayStation 4 weggeven.

We geven drie pakketjes weg met daarin de game en een mooi Star Wars Battlefront T-shirt, zoals diegene op de foto hierboven. Wat moet je hiervoor doen? Zorg dat je de juiste antwoorden op de onderstaande twee vragen instuurt en dan maak je automatisch kans.

Vraag 1: Hoe heten de drie komende (betaalde) DLC pakketten voor Star Wars Battlefront?
Vraag 2: Noem drie personages die onder de noemer ‘Heroes’ vallen.

Weet jij de antwoorden? Stuur dan jouw inzending in door de onderstaande stappen te volgen en misschien speel jij binnenkort wel deze mooie Star Wars game. Meer over Star Wars Battlefront lees je in onze review.

Ter info: We gaan volgende week de winnaars benaderen van onze najaarsactie.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Star Wars Battlefront'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Rootbeat zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 8 februari 2016. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Rootbeat.