Het is alweer even geleden dat de laatste grote update voor Need for Speed verscheen, maar er zit er gelukkig weer eentje aan te komen. Op 3 februari zal namelijk de ‘Showcase’ update verschijnen en deze update brengt geheel kostenloos nieuwe content naar de game.

Hieronder hebben we alle details van de Showcase update even voor je uiteengezet, deze update bevat tevens een aantal nieuwe trophies.

Wrap sharing

Met de Wrap sharing tool zal het mogelijk zijn om je eigengemaakte wraps voor je auto’s te delen met andere spelers. Tot op heden is het enkel mogelijk om je creaties via sociale media te delen, maar dat zal zich met de Showcase update dus gaan uitbreiden.

Snapshot Pro

Ghost Games heeft een creatieve naam bedacht voor een fotomodus, want dat is wat Snapshot Pro in feite is. In deze fotomodus kan je met de camera je auto vanuit alle hoeken vastleggen en hierin heb je verscheidene opties om creatief mee uit de voeten te kunnen. Denk aan contrast, vignet, verzadiging, diepte, helderheid en meer.

Customization items

Om je nog meer mogelijkheden te geven tot het customizen van je auto’s, zal de Showcase update meer dan 100 nieuwe onderdelen aan de game toevoegen. In totaal zijn er 11 auto’s die allerlei nieuwe onderdelen krijgen en hieronder vallen de Ford Focus RS, BMW M3 E92, Ford Mustang GT en Nissan Silvia Spec-R.

Om er nog een schepje bovenop te doen is het straks ook mogelijk om je kentekenplaten geheel naar eigen wens in te richten. Er zullen namelijk kentekenplaat achtergronden aan de game toegevoegd worden, welke gebaseerd zijn op eerdere Need for Speed games, denk zoal aan: Redview, Fairhaven, Palmont City, Rockport, Olympic City, Bayview en Tri City Bay.

Trophies

  • Filter Addict – Take a Snapshot with a Filter in Snapshot Pro Mode
  • Wrap Artist – Share a Wrap with the Need for Speed Community
  • Climbing the Ranks – Reach Monthly Rank 10 by completing Daily Challenges