Voor fans van Ratchet & Clank belooft 2016 een mooi jaar te worden. Allereerst zal er een remake van de eerste game verschijnen op de PlayStation 4. Kort daarna verschijnt er bovendien ook een Ratchet & Clank film. Toen IGN een interview over de film had met een medewerker van Insomniac Games (de ontwikkelaar van de Ratchet & Clank serie), kwam er iets opvallends voorbij.

Ryan Schneider, Chief Brand Officer van Insomniac Games, onthulde namelijk dat een verfilming van de Resistance serie behoorlijk dichtbij was. Resistance is één van de andere franchises van Insomniac. Schneider vertelde dat ze vrij ver zijn gekomen met een Resistance film, maar dat producers en acteurs uiteindelijk aan andere projecten gingen werken.

“We came pretty far with Resistance, but what happens is, you have producers get other projects, actors get other projects, priorities change. The fact that [the Ratchet & Clank movie] has been seen through start to finish is pretty exciting.”

Wij zijn toch wel erg benieuwd of Insomniac een verfilming van Resistance ooit nog door kan zetten. Naast de remake van Ratchet & Clank en de aankomende film ervan werkt de studio momenteel ook nog aan Song of the Deep. Deze game werd eerder deze week aangekondigd en hier kan je er meer over lezen.