Je kon gisteren al lezen dat de Operation Black Ice update downloadbaar was voor de PlayStation 4. Deze update bevat onder andere een gloednieuwe map die helemaal gratis is. De content update zal ook nog een aantal nieuwe operators toevoegen, maar deze zijn momenteel alleen beschikbaar voor mensen met een Season Pass. Vanaf 9 februari zullen de operators voor iedereen beschikbaar zijn.

Goedkoop zijn de nieuwe operators niet, want ze zullen je namelijk 25.000 Renown punten per stuk kosten, of anders €5,-. De Operaton Black Ice update voegt niet alleen een nieuwe map en operators toe, maar nog veel meer.

Ubisoft heeft op deze pagina alle details geplaatst van de Operation Black Ice update. De update brengt nog veel andere verbeteringen met zich mee om de gameplay te verbeteren. Zo zal het vijandelijk team de uitspraken van jouw personage in-game niet kunnen horen, waardoor je nog beter kunt rondsluipen.

Flashbangs zijn na de update nog effectiever, blokkeren de barricades van Castle kogels terwijl je ze neerzet, heeft Thatcher een shotgun attachment voor zijn wapen en nog veel meer. Hieronder een trailer van de Operation Black Ice update.