Het nieuws binnen de gamesindustrie is alweer behoorlijk op gang en dus heb ik voor deze Jouw mening een onderwerp genomen wat de afgelopen week de revue is gepasseerd. Om maar met de deur in huis te vallen, het gaat over Bethesda, de uitgever die we binnen deze rubriek vorig jaar hier ook al een keer een podium hebben gegeven. Ditmaal houdt Bethesda opnieuw een eigen persconferentie tijdens de aankomende E3 en ik ben persoonlijk reuzebenieuwd wat jullie hiervan denken.

Helaas ben ik dit jaar niet aanwezig in Los Angeles tijdens de E3, maar als er ÊÊn persconferentie was waar ik vorig jaar zeer enthousiast van werd, dan was het die van Bethesda wel. Alleen daarom al vind ik het spijtig dat ik de E3 dit jaar aan mij voorbij moet laten gaan, maar dat is weer een ander verhaal. Om weer ’to the point’ te komen, Bethesda zal ongetwijfeld weer een aantal spetterende aankondigingen voor ons in petto hebben, tenminste dat verwacht ik. Ik ben persoonlijk dan ook erg benieuwd of dit net zulke epische aankondigingen zullen zijn als die ze vorig jaar tijdens hun evenement deden.

Toen was de hele zaal aan het begin al om toen de eerste prachtige beelden van DOOM voorbij kwamen, de trailer van Dishonored 2 zag er vervolgens natuurlijk ook spetterend uit, maar het absolute hoogtepunt was natuurlijk de onthulling van Fallout 4. Die game is inmiddels uit en velen van jullie zullen dit prachtspel ongetwijfeld inmiddels ook gespeeld hebben. Kan Bethesda deze aankondigingen van vorig jaar evenaren is nu mijn vraag en die vraag wil ik hier dan ook graag aan jullie voorleggen.

Ik heb er daarom expres voor gekozen om hiervoor deze Jouw mening te gebruiken. Persoonlijk ben ik erg benieuwd welke aankondigingen jullie van Bethesda verwachten. Tevens ben ik ook benieuwd waarom je wel of waarom je niet nu al uitkijkt naar wat Bethesda straks allemaal weer gaat laten zien. Misschien ben je een fan van de games van Bethesda, al kan het natuurlijk ook zijn dat de games van deze uitgever jou persoonlijk niks interesseren. Wat het ook is, ik wil het graag weten en je mening over dit onderwerp mag je zoals gewoonlijk droppen in een reactie onder dit artikel.

Oproep: Heb jij persoonlijk een erg goed idee over wat het onderwerp voor de volgende Jouw mening moet zijn? Stuur dan vooral een e-mail met een kleine onderbouwing naar [email protected] en wie weet is jouw onderwerp de volgende keer aan de beurt!