Far Cry Primal ligt op 23 februari in de winkels en voor de release kan jij al met de game aan de slag. Ubisoft organiseert een community evenement waarvoor wij twee keer twee plekken mogen weggeven.

Jij kan samen met een vriend of vriendin op vrijdag 19 februari in het Natuurmuseum te Tilburg op ontdekkingsreis naar het stenen tijdperk. Ook zal je de mogelijkheid krijgen om met de game aan de slag te gaan in een toepasselijke setting.

Heb jij vrijdagmiddag 19 februari van 15.45 tot 17.00 uur tijd en ben je in de gelegenheid om naar Tilburg te komen met een vriend of vriendin? Dan is dit zeker de moeite waard!

Stuur een berichtje via de mail (zie hieronder) als je interesse hebt om mee te gaan. Maandag 15 februari zullen we de gelukkigen benaderen en tevens nadere informatie verstrekken.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Far Cry Primal'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Ubisoft zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 12 februari 2016. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Ubisoft.