http://www.psx-sense.nl/images/file/img_56b4ac5ba6da2.jpg

Ubisoft trakteert ons vandaag eindelijk op een releasedatum voor TrackMania Turbo, de welbekende franchise die ooit begon op de PC. Snelle auto’s, bizarre banen en alles op alles zetten om die snelste tijd neer te zetten, dat is TrackMania. Het nieuwste deel in de TrackMania franchise wordt ook weer ontwikkeld door Nadeo en zal op 24 maart 2016 gaan verschijnen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Deze arcade racer bevat ook de Trackbuilder, zodat jij je eigen banen kunt bouwen of om je eigen vaardigheden te kunnen verbeteren. Heb je bijvoorbeeld moeite met loopings en daarna een bocht? Dan kun je dit nabouwen in de Trackbuilder om er handiger in te worden.

De game zelf bevat al 200 tracks verdeeld over vier omgevingen, namelijk Rollercoaster Lagoon, International Stadium, Canyon Grand Drift en Valley Down & Dirty. International Stadium en de andere twee zijn natuurlijk bekend voor oude spelers, maar Rollercoaster Lagoon is een nieuwe omgeving. Dit is namelijk een tropisch paradijs met de nodige zonnige witte stranden en magnetische achtbanen, ideaal dus.

Ubisoft heeft ook nog een trailer vrijgegeven om de bekendmaking van de releasedatum te vieren, deze kun je hieronder vinden.

Trailer