61sASmLZ8mL._SL1000_

Sony Computer Entertainment Europe gaat de vernieuwde PS4 met typenummer CUH-1216 voortaan ook in 1TB-vorm leveren. De vernieuwde PS4 werd een tijdje terug aangekondigd en bevat geen touch-knoppen meer, maar fysieke buttons voor stand-by en eject. Ook is de console zuiniger en stiller, dit alles zorgt er dan ook voor dat deze PS4 iets aantrekkelijker is om aan te schaffen.

Toen de 1TB PS4 echter werd geïntroduceerd, ging het hier tot nu toe altijd nog om het oude model. Het nieuwe model viel alleen aan te schaffen met een 500GB-schijf, iets wat veel consumenten als te weinig zien vandaag de dag.

Sony komt dan nu ook met een nieuwe bundel, die de vernieuwde PS4 bevat met typenummer CUH-1216 en deze heeft er een 1TB harde schijf in zitten. Verder krijg je er twee controllers bij, in plaats van de gebruikelijke één, plus een verticale stand om de PS4 netjes in te zetten, zodat deze rechtop blijft staan.

De prijs op Amazon.de ligt momenteel op 430 euro, aanzienlijk hoger dus dan de zo’n 350 euro die je vandaag de dag betaalt voor het oude model met nog vaak een game erbij.