Heb je een (digitale!) pre-order voor Hitman geplaatst en heb je dus recht op de beta? Dan kun je nu alvast beginnen met downloaden. De beta is namelijk zojuist in de PlayStation Store verschenen. Dit is verder geen pre-load waarbij je nog moet wachten tot de uiteindelijke beta begint, je kunt gewoon meteen aan de slag.

Zorg dat er wel 4.7GB aan schijfruimte beschikbaar is op je PS4 en dat je de beschikking hebt over een degelijke internetverbinding, PlayStation Plus is verder niet vereist.

De beta begint vandaag en eindigt maandagochtend 15 februari.

Speel hoe het begon. De HITMAN bèta bevat de Prologue van de game en speelt zich 20 jaar geleden af in een topgeheime ICA rekruterings- en trainingsfaciliteit.

In deze unieke missie gaat het over hoe 47 aangenomen werd door ICA en laat de eerste keer zien dat 47 zijn contact DIana Burnwood ontmoet.

Dit is gegarandeerd een monumentale ervaring voor trouwe fans van de serie en de perfect manier voor nieuwkomers om de game te leren kennen. Je moet ook bewijzen hoe goed je bent in twee voorgekookte huurmoorden voordat je officieel kunt toetreden tot de ICA.

De HITMAN bèta begint op 12 februari, exclusief voor PlayStation®4. Bestel De Complete Ervaring vooruit voor gegarandeerde toegang tot de HITMAN™ bèta.

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_56bdcf1ba66d4.jpg