TrackMania Turbo, de racegame van ontwikkelaar Nadeo, werd door Ubisoft onlangs voorzien van een definitieve releasedatum. De game verschijnt over iets meer dan een maand, maar het blijkt nu dat er voor de release nog een gesloten beta plaatsvindt op de PlayStation 4 en Xbox One.

De uitgever heeft namelijk, zonder de beta van tevoren officieel aan te kondigen, codes uitgestuurd waarmee je de gesloten beta van TrackMania Turbo kan downloaden. Het is best opmerkelijk dat Ubisoft dit zo uit het niets doet en het lijkt er ook op dat de codes naar willekeurige mensen met een Uplay-account zijn verstuurd.

Een lid uit de Community Staff va Ubisoft heeft later op het officiële forum wel laten weten dat de beta gehouden zal worden. De beta heeft als doel het testen van de online functionaliteiten van de game en het verzamelen van feedback. Volgens het bericht is de beta van 22 februari tot en met 26 februari speelbaar, maar verschillende mensen die de code al hebben ingewisseld melden dat je de beta nu gewoon al kunt spelen.

Zoek dus even goed in je mailbox, want wie weet heb jij ook wel een code voor de gesloten beta van TrackMania Turbo ontvangen. Overigens is het ook niet ondenkbaar dat er de komende dagen nog meer codes worden verstuurd, dus hou je mail goed in de gaten.