http://www.psx-sense.nl/images/file/img_56ceed5b6f4be.jpg

Take-Two Interactive, het moederbedrijf achter Rockstar en 2K Games is een grote aankondiging aan het teasen voor de komende E3. In een recent interview met CEO Strauss Zelnick meldde de grote baas dat zij namelijk op een grote manier aanwezig zullen zijn tijdens de E3.

Met de tot nu toe geplande games, zoals Mafia 3, Battleborn en de gebruikelijke WWE en NBA titels vroeg MCV hem hoe het zit met de andere franchises. Krijgen we een Red Dead Redemption 2 of misschien een nieuwe game van Ken Levine? Strauss hield zijn lippen na deze vraag stevig op elkaar, maar wees wel naar de E3 en vertelde dat we hier naar uit konden kijken.

Tot slot zei hij nog dat Take-Two Interactive op een grootse manier aanwezig zal zijn tijdens de E3, wat kan betekenen dat er een nieuwe aankondiging gaat komen.

Nu is de planning van 2K Games al redelijk vol voor dit jaar, maar over nieuwe titels van Rockstar horen we al een tijdje vrij weinig. Alhoewel Rockstar nooit zelf aanwezig is op de E3, zijn er wel een hele hoop aankondigingen gedaan namens de ontwikkelaar. Zo werd op de E3 de GTA V PS4-versie aangekondigd en in 2009 stal Sony de show met de PS3-exclusive Agent, waarvan we nog altijd geen concrete details hebben gekregen.

Er zijn een aantal mogelijkheden wat betreft een nieuwe game van Rockstar, waaronder dus een nieuwe Red Dead game alsook een vervolgaankondiging op het toen aangekondigde Agent. Rockstar North is momenteel erg druk bezig met GTA Online, maar wat de andere ontwikkelstudio’s aan het doen zijn is vooralsnog onbekend.

Zo zal Rockstar San Diego vast en zeker aan een nieuwe titel werken, zij produceerden eerder immers ook Midnight Club, Red Dead Revolver en Red Dead Redemption. Dit zijn allemaal games die al een tijdje uit zijn en gezien de historie, werken zij ongetwijfeld al geruime tijd aan een nieuwe Red Dead. Wanneer deze aangekondigd gaat worden, dat is nog maar de vraag.

With a number of new games, plus its eSports plans, 2016 is shaping up to be a far busier year for the teams at Take-Two. But could there be more? What about Red Dead Redemption 2? Or Ken Levine’s new project? Zelnick is tight lipped, but points towards E3 as an event to look forward to.

“We will be there in a big way,”