http://www.psx-sense.nl/images/file/img_56d43286db66e.jpg

Vlak voor het begin van het weekend kon je al lezen dat er PlayStation Now beta invites verstuurd werden aan diegene met een PSN-account in België en Nederland. Toen bleek de link (in de invite) echter niet te werken en kreeg je de melding dat de beta al vol zat. Dit was – zo blijkt – een foutje aan Sony’s kant en dit hebben zij vanochtend verholpen. Zojuist hebben wij bij PSX-Sense uit een bron vernomen dat de link nu wel werkt en dat PlayStation Now zonder enige problemen gedownload kan worden.

Mocht je dus ook een mail hebben ontvangen, dien dan snel je code in zodat je aan de slag kunt met de beta. Houd er rekening mee dat de beta besloten is en je dus eigenlijk niet mag praten over de werking ervan. Doe je dit wel, dan riskeer je een mogelijke uitsluiting van deelname door Sony Computer Entertainment voor de PlayStation Now beta en eventuele vervolg beta’s.

De games die je in de beta kunt spelen, kosteloos uiteraard zolang de beta-periode duurt, zijn onder andere: The Last of Us, Lemmings, God of War III, Killzone 3, MotorStorm: Apocalypse, God of War HD, Shadow of the Colossus, inFAMOUS 2, Killzone, ICO, Killzone 2, inFAMOUS, Hustle Kings, inFAMOUS: Festival of Blood, Resistance 3, God of war II HD, Warhawk, Sly Cooper Trilogy, Sly Cooper: Thieves in Time en Fat Princess.