Forum

Topic: tritton pro+ of tritton 720+

Anoniem's avatar

jongens ik heb moeite met ontdekken wat het verschil is tussen deze twee tritton headsets. overal staat dat de pro+ een 5.1 true surround sound heeft en de 720+ een simulated 7.1 surround sound. maar wat is nou het verschil hier ik snap er echt niks van help me:(

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PlaySense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

4 reacties

  1. 2106 XP
    Bass's avatar

    http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1546547

  2. 389 XP
    Suugie's avatar

    digitaal surround is gewoon stereo maar geeft het 3D weer.
    true surround zit echt met meerdere speakers.

  3. Anoniem -
    85.151.70.xxx's avatar

    Ik zal het heel makkelijk voor je maken. Koop de pro+ want ik heb hem ook en ik geniet er jaren van. Het is de beste headset die ik ooit heb gehad voor gaming. Na paar jaar zoeken naar een goeie headset, heb ik ze allemaal geprobeerd. turtle beach, astra, logitech. en ik vond ze te duur en niks. Pro+ is uiteindelijk gewoon mijn eindstation gewordenPro+ zijn gewoon 4 speakers per oor. de voorspeakers, midden en achter en subwoofer. In principe heb je gewoon letterijk speakers voor je oor achter je oor en naast je oor en geen simulatie zoals de 720+. want je hoort ook letterlijk iets achter je of voor je of naast je. Bij de 720+ is het maar 1 speaker die simuleert en dat komt af en toe niet echt over. Bovendien is de pro+ veel krachtigere speakers (met name bass) die een eigen bass speaker heeft. Bij de 720+ zit dat allemaal in 1 speaker dus pro+ heeft zuivere krachtige en heldere geluid en bass. gewoon voor de pro+ gaan.

  4. 270 XP
    RvG_NL's avatar

    Ik heb zelf de AX pro gehad. De kwaliteit van de headset laat mijn inziens te wensen over. Goedkope bekabeling en goedkoop regelkastje (om de iedere speaker in te stellen). Na een jaar of 2 was de bekabeling bij mij kapot. Ik game wel met grote regelmaat (ca. 2 á 3 uur per dag) en berg mijn headset dan op in de kast. Ik heb nu de gold headset van playstation waar een goede prijs kwaliteit verhouding aan zit. Mijn volgende wordt denk ik de A50 van astro maar dan praat je over een andere prijsklasse.