img_5723320f1cd85

Via de bovenstaande poster die gebruikt gaat worden voor retailcampagnes van Call of Duty: Infinite Warfare, is het logo van de game veel duidelijker te zien dan bij eerdere lekken. De game staat gepland voor een release op 4 november 2016, als we de poster mogen geloven. De eerder besproken ruimteschepen zijn ook duidelijk zichtbaar, er is er namelijk één op de achtergrond te zien.

De poster laat ook duidelijk zien op wat voor manier je de Call of Duty 4: Modern Warfare remaster kunt bemachtigen. De game zal namelijk onderdeel zijn van een bundel samen met Infinite Warfare en deze editie gaat de ‘Legacy Edition’ heten. Je krijgt dan voor de prijs van $109,- de nieuwe Call of Duty: Infinite Warfare plus de remaster van Call of Duty 4: Modern Warfare op de PS4. De remaster zal volgens de poster een campagne en 10 multiplayer maps bevatten, dit zullen ongetwijfeld de klassiekers zijn, zoals: Ambush, Crash, Vacant, Pipeline, Shipment, Wet Work en nog vele anderen.

Dinsdag volgt als het goed is de officiële aankondiging van de game en de remastered versie van Call of Duty 4: Modern Warfare.