6zOj218
Activision zal de Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered editie niet los gaan verkopen, dit blijkt uit een gepubliceerde FAQ op de Activision Support website. Vanmiddag leek het hier al op te wijzen, aangezien er in de trailers niets gezegd werd over een eventuele losse aanschaf.

Mocht je dus Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered willen spelen, dan ben je verplicht om de duurdere versies van Call of Duty: Infinite Warfare aan te schaffen. De goedkoopste optie die je dan hebt is de Legacy Edition, welke €89.99 kost. Op deze manier worden spelers dus mogelijk geconfronteerd met het gegeven dat ze een spel moeten kopen (Infinite Warfare) die ze niet hoeven, puur om een ander spel (MW Remastered) te bemachtigen.

Vanmiddag hebben wij een poll op de website gezet die jullie vroeg naar welke Call of Duty jullie het meeste uitkijken. Uit de stemmen bleek dat het overgrote deel (meer dan 80%) vooral uitkijkt naar de Remastered-versie. Daarmee lijkt dit geen slimme zet te zijn van Activision en kan je het eigenlijk zelfs onhandig noemen. Heb jij je stem nog niet uitgebracht? Dan kan dat alsnog hieronder.

Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered is verkrijgbaar in combinatie met de Call of Duty: Infinite Warfare Legacy, Legacy Pro en Digital Deluxe edities. Deze edities beginnen dus zoals al aangegeven vanaf €89.99 en bevatten meerdere bonussen, afhankelijk van de editie die je kiest.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered is only available through the Legacy, Legacy Pro, and Digital Deluxe editions of Call of Duty: Infinite Warfare.