No Man’s Sky krijgt wisselvallige cijfers in de reviews

NMSTop
No Man’s Sky is nu enkele dagen uit en waar reviews over het algemeen voor of op de dag van release verschijnen, is dat met deze game een ander verhaal. Dat komt voornamelijk omdat Sony gewacht heeft op patch 1.3 alvorens ze reviewexemplaren uitstuurde naar de pers.

Iets later dan gebruikelijk zijn dus de eerste reviews online verschenen en over de afgelopen dagen zijn er veel gepubliceerd. Dat brengt ons tot het onderstaande lijstje op basis van Metacritic, waar we uit op kunnen maken dat de meningen behoorlijk verdeeld zijn.

De game staat op een schamele 6.9 gemiddeld en dat cijfer komt voort uit relatief veel middenmoot cijfers. Zo hier en daar krijgt de game ook nog een onvoldoende daar waar andere media juist lovend zijn en de game voorzien van een mooie 9.0.

  • Twinfinite – 90
  • PlayStation Lifestyle – 90
  • IGN Spanje – 90
  • Time – 90
  • Everyeye.it – 80
  • GameCrate – 80
  • Cheat Code Central – 78
  • Vandal Online – 75
  • LaPS4 – 7.5
  • 3DJuegos – 7.5
  • GamePro Germany – 7.3
  • Eurogamer.it – 7.0
  • LevelUp – 7.0
  • Eurogamer.pl – 7.0
  • Gameblog.fr – 7.0
  • GameSpot – 7.0
  • Destructoid – 7.0
  • CGMagazine – 6.0
  • VideoGamer – 6.0
  • Attack of the Fanboy – 6.0
  • Polygon – 6.0
  • Metro GameCentral – 6.0
  • 4Players.de – 5.9
  • Gamer.no – 5.0
  • The Jimquisition – 5.0

Onze review van No Man’s Sky mag je morgen of dinsdag verwachten.

Hello Games noemt No Man’s Sky een vergissing na vermeende hack
Gepubliceerd op 29 Okt, 2016 om 12:09
No Man’s Sky patch 1.09 changelog is vrijgegeven
Gepubliceerd op 23 Sep, 2016 om 14:10
Patch 1.09 voor No Man’s Sky is nu beschikbaar
Gepubliceerd op 19 Sep, 2016 om 16:42
Sony’s Shuhei Yoshida niet blij met PR-strategie van No Man’s Sky
Gepubliceerd op 18 Sep, 2016 om 15:58
  1. Anoniem -   
    31.151.250..xxx's avatar

    Ik denk dat een 6-7 een realistisch cijfer is. Goed en uniek concept maar te weinig diepgang waardoor het snel repetitief wordt.

  2. Anoniem -   
    77.175.199..xxx's avatar

    @31.151.250..xxx: maar CoD krijgt dan wel een 9 ieder jaar

  3. Anoniem -   
    89.200.2..xxx's avatar

    Ik heb hem eergisteren gehaald maar wacht nog even met spelen totdat de review hier verschijnt.

  4. Anoniem -   
    86.88.142.xxx's avatar

    logisch saaie game

  5. Anoniem -   
    94.215.29..xxx's avatar

    typisch weer van die persoonlijke cijfers 🙁 Leer een te reviewen voor de gamers en niet voor jezelf. Het verdiende cijfer ligt “bijna” altijd in het midden.

  6. Anoniem -   
    94.208.187..xxx's avatar

    Die van Jimquisition is PRECIES wat ik er ook van vond

  7.    85 XP
    goodmaster's avatar

    Game verdient een dikke 9 🙂 niet iedereen kan de schoonheid waarderen van deze game. Maar man o man wat heb ik lang gewacht op zon soort game. Deze game is net een goed sci fi boek 🙂 eentje die jezelf maakt. Ik vind dat we spellen die iets nieuws proberen moeten waarderen. Als een cod met een nieuw sausje een 9 krijgt maar deze game een 7 dan is er serieus wat mis met de game industrie.

  8. Anoniem -   
    217.122.183..xxx's avatar

    @goodmaster: Eindelijk iemand zoals mij 😛
    Ik kan er zelf ook niet bij dat deze game een 7 krijgt en een game waarvan er duizende zijn een 9 bijvoorbeeld. :S

  9. Anoniem -   
    82.176.222.xxx's avatar

    @89.200.2..xxx: Dus je koopt een game en gaat deze nog niet spelen omdat je wilt wachten op de review op deze site? Hahaha dit slaat helemaal nergens op.

  10.    1263 XP
    20style [20]'s avatar
  11. Anoniem -   
    89.200.2..xxx's avatar

    @82.176.222.xxx gelukkig slaat dit hele nieuwsbericht nergens op dus dat scheelt.

  12.    406 XP
    Jason28's avatar

    Heb hem even op de pc gespeeld via de verboden weg maar ga hem wss vanavond nog halen voor de ps4. Wat een sfeer zeg, doet me denken aan zo’n ouderwetse sf film.

  13. Anoniem -   
    31.161.157..xxx's avatar

    @94.215.29..xxx: Maar dat is het hele punt van reviews… Ze worden beoordeelt naar de mening van de schrijver van de review, je doet geen voorspelling voor wat andere mensen er van vinden. Ik denk dat je het principe van een review niet helemaal goed begrijpt.

  14. Anoniem -   
    81.169.45..xxx's avatar

    @89.200.2..xxx: looooooooooooooooool

  15.    1805 XP
    PBJ85's avatar

    You hate or you love it game is het!!!

  16. Anoniem -   
    62.72.193.xxx's avatar

    Heb em gekocht moet nog beginnen maar het lijkt er op dat deze ook WEER tegenvalt. Weer een hype wat niet veel voorstelt

  17. Anoniem -   
    84.30.88.xxx's avatar

    Wat een saaie game , weet niet hoe mensen dit kunnen spelen.
    Iedere planeet grondstoffen zoeken , wauw wat epische !

  18. Anoniem -   
    62.140.132.xxx's avatar

    Ik vind het een geweldige game normaal speel ik actie games.
    Maar dit is gewoon uniek en er komt nog meer bij en een review na 3 dagen geloof ik sowieso geen reet van.

  19. Anoniem -   
    217.122.183..xxx's avatar

    @goodmaster: vind ik niet. Als een game nog zo uniek is maar simpelweg niet leuk is om te spelen verdiend het geen hoog cijfer (en dit is verschillend per speler naruurlijk).

  20.    6601 XP
    Flaming_Kaiser's avatar

    @217.122.183..xxx: Jij zegt dat het een niet leuke game is maar een heleboel mensen zeggen van wel. Dus wie heeft gelijk ik weet het niet maar ik haal hem vandaag en ga de game spelen. Ik denk wel dat een heleboel mensen iets afbranden ondanks dat ze de game niet hebben gespeeld. En op een op andere manier er plezier uithalen als iets faalt.

  21.    1139 XP
    gamexl's avatar

    @62.72.193.xxx: Laat je niet leiden door wat anderen vinden van de game maar door wat je zelf ervaart… 😉

  22.    507 XP
    JaHe's avatar

    Cijfers zeggen niks, de een vindt het leuk, de ander niet zou je kunnen concluderen. Je kunt pas oordelen zodra je het zelf hebt gespeeld. Ik weet nog steeds niet of het genoeg bang for my buck is dus ik w8…

  23.    292 XP
    Morpheus_nl's avatar

    Ik speel het nu een paar dagen. Laat ik het zo zeggen, als je van continue actie houd, dan is dit niet de game die je moet hebben. Het is een game die wordt gedreven door het ontdekken van het onbekende. Dat moet je leuk vinden. Daarnaast moet je continu handelen/zoeken naar grondstoffen om verder te komen. Voor een upgrade, zoals een warpdrive, moet je eerst de blauwdrukken bemachtigen. Hiervoor ga je op bezoek bij buitenaardsen die op de planeten wonen. Daar van krijg je allerlei updates of blauwdrukken. Hierdoor word je sterker en kan je meer grondstoffen delven. Daarnaast kun je de taal van de aliens leren waardoor je steeds meer begrijpt van het verhaal. Het grappige is dat alles wat je ondekt zelf een naam kan geven. Planeten, bloemen en dieren, you name it. Als je het leuk vind om planeten te ontdekken met allemaal hun eigen soort atmosfeer en eigenschappen dan is dit wat voor jou.
    Het is niet helemaal mijn soort game, maar op een of andere manier trekt het wel. Opzoek naar het onbekende.

  24. Anoniem -   
    163.158.215..xxx's avatar

    Game bevalt mij prima, nadeel is game loopt nog wel is vast op ps4.
    Misschien dat een volgende patch zulke problemen oplost.

  25. Anoniem -   
    84.241.201.xxx's avatar

    @PBJ85: Helemaal met je eens! Ik snap dat sommige gamers het saai vinden. Maar dat zijn wel de gamers die een verhaallijn nodig hebben om een game door te komen en niet zelf snel op ontdekking gaan. In het begin moest ik wel even in de game komen. Maar na 1 uurtje of 2 vind ik het echt een geweldige game. De game verdient van mij een dikke 8. Mede omdat de game niet voor iedereen geschikt is.

  26. Anoniem -   
    84.25.232..xxx's avatar

    @31.161.157..xxx: dat is niet waar wat je daar zegt. Een review geeft aan hoe goed een product is. En hoort niet een persoonlijke mening te zijn. Helaas gebeurt dit in de game industrie wel vaak dat een review word geschreven op basis van eigen mening. In de muziek en film industrie word een review afgegeven op basis van hoe goed het product is.

  27. Anoniem -   
    141.134.161.xxx's avatar

    De game is voor mij een 8.5, al een tijdje geen goeie games meer gespeeld… deze is echt mijn ding! 😀

  28. Anoniem -   
    92.110.98..xxx's avatar

    @62.72.193.xxx: Ga eerst eens spelen voordat je mening geeft wat gebaseerd is op andere.

  29. Anoniem -   
    92.110.98..xxx's avatar

    @84.25.232..xxx:

    Nee, een review is altijd een mening het is geen vaststaande feit dat een product goed of slecht is.
    Hoe wil je bepalen door wat goed is of slecht? een review is ALTIJD een mening van de persoon zelf.
    Wat je zegt is gewoon dus absoluut niet waar.

  30.    406 XP
    Jason28's avatar

    @92.110.98..xxx: Ik denk dat beide waar zijn. Een game wordt meestal zo objectief als mogelijk beschreven, echter is dat bij een game als No man’s Sky wel lastig, want objectief gezien heeft de game weinig om handen, maar de ervaring en sfeer is in dit geval wel een kwestie van smaak, iedereen zal deze game anders ervaren, soms goed en soms juist slecht. Vandaar deze uiteenlopende reviews naar mijns inzien. Het zou Hello Games goed doen om toch eens een demo te lanceren.

  31. Anoniem -   
    94.215.29..xxx's avatar

    @31.161.157..xxx:
    Je moet het spel niet beoordelen naar je persoonlijke smaak, omdat je dan het spel geen eerlijke kans geeft… (voorbeeld in het kort hieronder).
    Oke ik vind Uncharted 4 een kut spel maar vind wel dat het spel er redelijk goed uitziet. Ik geef het spel daarom een persoonlijke cijfer van 5/10. Wat heb jij nu aan mijn mening over Uncharted 4…? Precies helemaal niks. Nu is mijn “niet persoonlijke cijfer” voor Uncharted 4 een 8,5.

  32. Anoniem -   
    84.25.54..xxx's avatar

    @goodmaster: Dit is so true kon het zelf niet beter verwoorden.

  33. Anoniem -   
    84.241.193..xxx's avatar

    Een hoop reviews zijn behoorlijk subjectief, geschreven door mensen die vooraf al wilde dat deze game ging falen. Angst voor verandering en vooruitgang binnen de gamer community.

    Games die totaal niet vernieuwend zijn en behoorlijk lineair zonder grafische bijzonderheden krijgen vaak hogere cijfers. Kijk naar de melkkoe van acti/blizz, call of duty franchise nooit n slecht cijfer altijd hetzelfde gezeik. nee dat zijn echt top games, oud en vertrouwd.

    Kortom angst voor verandering en vernieuwing dat is de hoofdzaak waarom simpele zieltjes van recencisten zulke lage cijfertjes geven

    Mvg een subjectieve nms fanboy!!

  34. Anoniem -   
    84.241.193..xxx's avatar

    @goodmaster: kuddo’s gast, helemaal mee eens!!

  35. Anoniem -   
    84.241.193..xxx's avatar

    @goodmaster: kuddo’s gast, helemaal mee eens!!@217.122.183..xxx: domme lul niet leuk is toch je eigen mening en heeft niks met een review te maken. En dat is t punt nou juist er zijn tegenwoordig geen reviews meer maar meningen, dat is wat je krijgt als je er een waarde oordeel aan hangt. Reviews moeten zonder cijfer en alleen objectieve inhoud dan kan iedereen zn eigen mening vormen.

    Doet me goed dat het gros van de comments positief zijn en dat er maar een paar zure cod fanboys hun mening moeten ventileren over een spel wat ze niet gespeeld hebben. Lekker de bankrekening van acti/blizz blijven sponsoren domme schaapjes.

  36. Anoniem -   
    217.123.36..xxx's avatar

    @84.30.88.xxx: Nee een f1 game is episch….. 50 keer het zelfde rondje rijden…..

  37. Anoniem -   
    217.123.36..xxx's avatar

    @163.158.215..xxx: Speel het alle dagen vanaf de release , maar nog nooit vast gelopen.
    Weet je zeker dat je niet een probleempje in je PS4 hebt zitten ?

  38.    4 XP
    Alberto-capo's avatar

    Metacritic user-score is zelfs maar 4,9 gebaseerd op 3539 Ratings.

  39. Anoniem -   
    86.84.47..xxx's avatar

    Sowieso is deze de 60 euro niet waard. Dit is geen game die jou dagen bezig kan houden. Het is gewon grondstoffen zoeken om je schip te upgrade en je bodysuit. Hierdoor kom je elke keer stapje dichterbij bij het centrum van het universum.

    En natuurlijk is het mooi om verschillende planeten te ontdekken, maar dat is niet meer boeiend na een lange tijd.

    Dit is een spel die je soms even pakt om te spelen en daarna weer een tijdje weg legt.Het is ook een typische geval waar ze juist voor veel content willen gaan maar in dit geval pakt dat negatief uit, omdat het gewoon zo leeg aanvoelt allemaal.

    Daarom wacht ik Mass effect Andromeda, dat is planeten ontdekken op een veel hogere niveau.

  40. Anoniem -   
    83.160.195..xxx's avatar

    @89.200.2..xxx: bang om een eigen mening te vormen?

  41. Anoniem -   
    92.110.98..xxx's avatar

    @86.84.47..xxx:

    Hoe bepaal je in godsnaam of een game 60 euro waard is, heb in no mans Sky inmiddels 35 plus uur in gestopt, het ontdekken in de game is gewoon je ding of niet.

    Mass effect vroeger gespeeld maar dat boeide me dus nooit, zal de nieuwe ook niet kopen zonde van mijn geld, maar ik zal nooit zeggen dat het de 60 niet waard is

  42.    406 XP
    Jason28's avatar

    @86.84.47..xxx: is dat niet bij elke open world game ook het geval. doe dit doe dat en op den duur ben je het rondrijden zat. Misschien is het wel repititief, maar dat neemt nog niet weg dat je tot die tijd een unieke ervaring hebt.

  43. Anoniem -   
    217.122.183..xxx's avatar

    @Flaming_Kaiser: @84.241.193..xxx: Sorry, maar hebben mensen hier problemen met lezen ofzo? Ik zeg toch ook dat dit per speler verschillend is? Klagen over dat het cijfer te laag is is pas kansloos. Wat hiervoor werd gezegd was dat omdat de game uniek is verdiend hij direct een hoog cijfer, maar dat vind ik BS en vind dat dat grootendeels gebaseerd moet zijn op het plezier die iemand uit een game heeft kunnen halen. En als de speler gewoon geen plezier kan vinden in de game hoort dat ook zichtbaar te zijn in het cijfer. Uiteindelijk bepaal je toch zelf of je de game leuk vind of niet, dus wat maakt het uit als de reviewer dat niet vind (zolang er maar duidelijk word uitgelegd wat hij/zij er niet leuk aan vond.).

  44. Anoniem -   
    217.122.183..xxx's avatar

    @84.241.193..xxx: En met jouw logica zou elke review hetzelfde cijfer moeten hebben (als de reviewer zijn eigen mening niet mag geven).

  45.    1205 XP
    Aenea's avatar

    @217.123.36..xxx:
    Dan zijn er veel mensen met ‘probleempjes in hun PS4’! Ook ik heb al 8 keer naar het foutmelding scherm zitten staren.

    Begint beetje vervelend te worden zo langzamerhand moet ik zeggen, magoe, forceert me wel om ff te stoppen, haha!

    Maar 1 keer echter was het een vervelend moment, was te ver van mijn starship af en moest aardig stukje terug lopen, was er bijna, zie iets vlak bij en loop er naar toe, ga het minen en blammo, crash. Vervolgens hele end weer opnieuw terug kunnen lopen. Naja. Andere keren waren ook wel vervelend, maar ging verder dicht op de plek waar ik was…

    Magoe, weerhoud mij er niet van om door te spelen!

  46.    1205 XP
    Aenea's avatar

    @217.122.183..xxx:
    Nee, men zegt dat men niet snapt dat het geen hoger cijfer krijgt juist omdat zij zelf het spel zo uniek vinden! Daar zit een verschil in.

    Persoonlijk vind ik het een geweldig spel, maar zou wel wat meer afwisseling willen, zodat het langer leuk blijft in 1 zit, maarja, soms ben ik dan al uren lekker bezig, stop ik er mee en wil dan snel daarna toch weer verder!
    En heb het gevoel dat Hello Games dit echt als hun kindje ziet die ze lang en uitgebreid willen opvoeden dus we gaan nog wel aardig wat gratis uitbreidinkies zien!

    Als ik zelf een cijfer zou moeten geven zou het eerder ergens tussen de 8 en de 9 zitten

  47. Anoniem -   
    217.122.183..xxx's avatar

    @Aenea: Mijn eerste reactie was op die van Goodmaster en hij zei dit “Ik vind dat we spellen die iets nieuws proberen moeten waarderen. Als een cod met een nieuw sausje een 9 krijgt maar deze game een 7 dan is er serieus wat mis met de game industrie.”. Oftewel, moeten waarderen en een hoger cijfer geven. Als een reviewer No mans sky geen hoog cijfer wilt geven omdat hij totaal geen plezier uit kan halen, dan moet hij dat vooral doen. (Overigens kan ik het onbegrip wel begrijpen als je zelf iets erg leuk vind, maar anderen niet)

  48.    1686 XP
    peyj's avatar

    @217.122.183..xxx: Was niet ingelogd op dat moment. Maar ik vind het wel knap dat je mijn mening omzet tot hoe mijn visie is op alle game reviews. Misschien zelf toch eerst leren lezen? Daarbij mag ik mijn mening/gedachte over een topic achter laten. Ik reageer niet op jouw bericht, maar op dat van een ander, sterker nog jouw bericht heb ik niet eens gelezen. Dus voordat je gaat klagen of mensen moeite hebben met lezen kan je zelf beter eerst even nadenken voordat je probeert jouw mening bij iedereen door te drukken :). Van MIJ (als in MIJ PERSOONLIJK (misschien zoiets duidelijker voor je) verdient de game een dikke 8. Dat ik voor mezelf er rekening mee houdt dat niet iedereen het spel kan waarderen mag ik zelf weten. Ik vind het spel geweldig en haal er heel veel plezier uit, mijn vriendin vindt het weer niks aan. Met jouw logica dat een spel beoordeeld moet worden op de hoeveelheid plezier je eruit haalt is ook BS. Ik vermaak me 100% met dit spel en het feit dat het uniek met een unieke stijl is verdient dan ook pluspunten. In die logica is het voor mij een 10 en voor jouw een 1. Als iemand Euro Trucker super geweldig vindt is het voor diegene een 10 en voor mij een 1. Reviews blijven altijd persoonlijk en momentopnames. Je moet ook niet naar één review kijken, maar naar meerdere en deze ook doorlezen. Want sommige reviewers benoemen min- of pluspunten die voor jou niet van toepassing is. Gamen is persoonlijk, reviews zijn persoonlijk.

  49. Anoniem -   
    217.67.225.xxx's avatar

    @peyj: Ik ga ervan uit dat jij @84.241.193..xxx bent?
    Ja jij reageert wel degelijk op mijn bericht waarin ik MIJN mening geef en noem je me ook een domme lul.
    Als referentie: “@217.122.183..xxx: domme lul niet leuk is toch je eigen mening en heeft niks met een review te maken.”.
    Ik geef alleen aan dat IK vind dat het niet erg is als een review geschreven is gebaseerd op zijn/haar ervaring en dat je dat terug ziet in het eindcijfer.
    Vervolgens sluit jij jouw comment af met “Gamen is persoonlijk, reviews zijn persoonlijk.”.
    Dat is dan toch ook precies wat je in een review kan/mag verwachten?
    Zolang er goed uitgelegd word waarom hij/zij dat specifieke niet leuk vind kan je voor jezelf bepalen of jij dat niet als een minpunt zal zien.

  50. Anoniem -   
    217.67.225.xxx's avatar

    @peyj: ik ben trouwens 217.122.183..xxx

  51. Anoniem -   
    84.107.237.xxx's avatar

    Geniale game, ik geef hem een 8.9
    Het was een 9 geweest als ik niet al 2 keer opnieuw moest beginnen door een corrupte savegame…

  52.    316 XP
    XverderNix's avatar

    Na een uur of 18 moet ik zeggen dat de herhaling wel toe begint te slaan. Alle blauwdrukken heb ik geloof ik al meerdere malen gevonden en het valt me ook op dat de game vaker crasht, met name bij het overgaan naar de Galactic map.

  53. Anoniem -   
    176.117.60..xxx's avatar

    @31.161.157..xxx:
    Wat dacht je van betaalde reviews?! Dit moet ieder jaar bij cod het geval zijn als die bagger vrolijk negens scoort

  54.    1686 XP
    peyj's avatar

    @217.67.225.xxx: 84.241.201.xxx was mijn IP, dus ik heb je degelijk geen domme lul genoemd, want wanneer mensen elkaar zo gaan noemen in een discussie dan is wat mij betreft de discussie al voorbij.

  55. Anoniem -   
    217.67.225.xxx's avatar

    @peyj: Zover ik kan zien heb ik niet gereageerd op jouw comment hoor? Volgens mij is hier sprake van miscommunicatie.

  56. Anoniem -   
    86.83.64.xxx's avatar

    Jammer dat dit spel niet de waardering van iedereen krijgt zoals het zou moeten horen.
    Of je nou een aan pc gamer of PS4 gamer om zijn mening vraagd is al een groot verschil.

    Op de PC zijn hackers al gretig op zoek naar een code om het centrum van het universum te bereiken.
    Dit maakt dat de servers regelmatig op PC vast lopen.

    Op de PS4 zul je veel positievere verhalen horen.

    De game heeft als hoofddoel het centrum bereiken (Mits je hier geïnteresseerd in bent).
    Op dit moment kun je elkaar nog niet tegen komen. Dat wordt pas mogelijk vanaf je het centrum bereikt (Spoiler).
    Dit is gedaan om geen overtollige samenhang te krijgen waarin 2000 man elkaar opeens zullen tegen komen. Daarnaast is dit nog niet in de update vrij gegeven dus effe wachten en gewoon effe lekker spelen.

    Daarnaast is het spel nog echt in BETA. Dat merk je aan simpele zaken als dat gewicht en lengte andersom staat als je een beest scant.

    Voornamelijk is je doel nu om geld te verdienen.
    Verzamen Emeral of Goud en verkoop dat bij een handelspost of ruimtetstation.
    Zorg dat je een atlaspas krijgt dan kom je ook weer een heel eind om inventoryvakjes voor je pak te krijgen. (tegenover de verkoopkamer in ruimtetstation. Met een V1 kom je meestal al binnen.

    Koop jezelf een leuk schip van 15mil met in de 38 vakjes en je kunt beginnen met je ship te upgraden voor starbattles. Ik merk dat achteruit vliegen terwijl eentje je probeert af te knallen erg handig is om ze recht in je vizier te krijgen terwijl je achteruit vliegt. Ik ben zwaar onder de indruk en ik ben altijd weer blij als ik me scanner gebruik en grijze symbolen zie die rare Crystals aangeven ondergronds.
    Effe boren en je komt zo in ondergrondse stelsel terecht.

    Ik heb al moeten vluchten voor aardwormen die zo lang waren als treinen en me probeerde op te eten.
    Mocht je ingeslikt worden gewoon een weg eruit knallen. Let op ze bevatten in hun maag ook waardevolle voorwerpen.
    Een hitteschil en zuurschild is wel aan te raden.

    Ik vind het triest om te zien dat COD wat zo herhalend als wat is nog steeds een 8 of 9 kan krijgen en dit spel maar een magere 7 foei foei wat is de gamewereld toch slecht geworden.

  57.    159 XP
    BONKER's avatar

    @77.175.199..xxx: cod is niet repetitief (als in tot vervelends aan toe) voor de fans, alleen voor de haters die het spel alleen spelen omdat ze denken dat het verplicht is…

  58.    8 XP
    Bloodstrike's avatar

    Een game die iets anders probeert, zal altijd gemengde recensies krijgen. Je moet een spel dan ook wel oordelen op datgene dat een spel probeert te bereiken. Je persoonlijke verwachtingen moet je dan ook bijstellen.

    Met No Man’s Sky zwerf je alleen eenzaam door de ruimte op ontdekking. Dus geen multiplayer zoals Ster Trek met een bemanning. Lange speelsessies, zodat je de leegte en eenzaamheid voelt. Wat best saai kan zijn. Dit zijn mijn verwachtingen.

    Bovendien zie ik dit spel ook als een experiment. Hoeveel mensen staan open voor een dergelijke spel in een wereld met oppervlakkige spellen als Pokemon Go en Angry Birds. Spellen met lange ruimtereizen zijn lang niet zo populair en worden volgens mij vooral op een pc gespeeld.

  59.    1686 XP
    peyj's avatar

    @217.67.225.xxx: Haha, nadeel als je anoniem reageert en alle IP adressen op elkaar lijken. Zie je door de bomen het bos niet meer. Ik was van mening dat je op mij reageerde. Excuses!

  60. Anoniem -   
    217.67.225.xxx's avatar

    @peyj: Haha geen probleem, ik vond het al verwarrend.