Eerste FIFA 17 reviews zijn online, check ze hier!

FIFA-17-Review

FIFA 17 nadert haar release en sommige gaming sites hebben zelfs al een review online staan van de game. Op Metacritic is de score van FIFA 17 momenteel 8.6, maar hier zijn nog maar 7 reviews opgenomen. Wij hebben de belangrijkste reviews voor je op een rijtje gezet hieronder, zodat je alvast kunt lezen wat critici van de game vinden.

FIFA 17 ligt op 29 september in de winkels voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en PC. De Xbox One en PC krijgen ook nog eens een 10 uur durende trial via EA Access, iets wat op de PS4 jammer genoeg niet beschikbaar is.

Over het algemeen krijgt de game erg goede scores die niet lager gaan dan een 8.

FIFA 17 patch pakt een aantal problemen aan
Gepubliceerd op 19 Okt, 2016 om 10:40
FIFA 17 blijft koning in Verenigd Koninkrijk, verkoopt 40x meer dan PES 2017
Gepubliceerd op 5 Okt, 2016 om 15:55
Alternatieve club box-arts voor FIFA 17 nu te downloaden
Gepubliceerd op 2 Okt, 2016 om 16:04
Jouw mening: FIFA 17 is dé beste voetbalgame dit jaar
Gepubliceerd op 2 Okt, 2016 om 11:00
  1. Anoniem -   
    31.151.185.xxx's avatar

    Netjes hoor! Kan niet wachten

  2.    1261 XP
    20style [20]'s avatar

    Whooohoooo mooie scores … ben elke dag gwn overwatch en fifa 17 demo aan et spelen … tot dat fifa 17 uitkomt

  3. Anoniem -   
    84.85.38.xxx's avatar

    Eurogamer kraakt de game anders hard af, is ook gelijk de enige review die me aansprak.

  4.    1261 XP
    20style [20]'s avatar

    @31.151.185.xxx: 8 gaatjes daaaaaaaaaaamn… minder snoepen zou ik zeggen of minder koffie drinken lol… in ieder geval kan ook niet wachten

  5.    626 XP
    insanespartan's avatar

    @84.85.38.xxx:

    Was ook een eerlijke review

  6. Anoniem -   
    62.145.202..xxx's avatar

    1/10 ieder jaar hetzelfde spel

  7. Anoniem -   
    205.157.81.xxx's avatar

    @62.145.202..xxx: ieder jaar een reamaster van een reamaster. Speel deze games al vanaf de ps1 niet meer.

  8. Anoniem -   
    31.161.153.xxx's avatar

    Eurogamer: “no score”

  9. Anoniem -   
    89.200.2..xxx's avatar

    Best sports game for sure

  10.    213 XP
    surirav1995's avatar

    Vandaag xbox ons s gehaald met FIFA bundel.
    Ben niet zo fan van voetbal maar lijkt wel leuk om met vrienden te spelen

  11. Anoniem -   
    92.69.243..xxx's avatar

    Ik haal elk jaar FIFA én PES. Ik speel beiden al meer dan 20 jaar. En speel beiden op t hoogste niveau. Ik ben gek op de authenciteit van FIFA en FUT. Maar echt puur de gameplay is zoveel leuker bij PES (als je t echt onder de knie hebt) alleen is het commentaar en de menu’s (alleen de menu’s van No Mans Sky zijn zo mogelijk nog erger) zijn vreselijk.

    Ooit komt de ultieme footie game. Ooit.

  12.    1139 XP
    gamexl's avatar

    Nu woohoo roepen en na release lekker gaan klagen over wat er allemaal niet klopt of dat het weer een clone is (Copy – Paste)… In ieder geval, dat is wat ik geregeld lees hier in de reacties…

    Wat kun je voor vernieuwing verwachten van een sport-game? Ik denk zelf betere engine/graphics (nu enkel bij The Journey het geval) – Betere A.I. (op hoop van zege – alleen over de keepers ben ik overtuigd) en goede online connectiviteit (laten we het hopen voor de online gamers).

    Maar natuurlijk kun je niet verwachten dat het wiel opnieuw uitgevonden wordt! Footie is footie en blijft footie! Tenzij van Basten straks het spelletje bij de Fifa danig verkracht dat we toch vernieuwing mogen ervaren!!! (ik hoorde iets van i.p.v. ingooien, inschoppen… Wat voor drugs gebruikt Marco tegenwoordig??? 😉

  13. Anoniem -   
    82.176.222.xxx's avatar

    @gamexl: Helemaal eens, de kinderen die hierboven roepen dat het een copy-past is snappen het principe niet van een sport game. Deze komt gewoon ieder jaar uit met hier en daar wat vernieuwingen maar het principe blijft hetzelfde. Fifa heeft nu wel The Journey toegevoegd wat naar mijn idee de grootste vernieuwing in jaren is, dus dit jaar hebben we echt niet te klagen.

  14. Anoniem -   
    83.84.80..xxx's avatar

    @82.176.222.xxx:

    Klopt, maar ze kunnen wel wat meer veranderingen aanbrengen, want de gameplay en de AI zijn nog steeds zwak in FIFA 17, ze focussen zich alleen maar op meer modes en licenties, maar werken niet al te veel aan het meest belangrijke aspect.

  15. Anoniem -   
    139.63.44.xxx's avatar

    @83.84.80..xxx:
    Als je op amateur speelt is de AI zeker zwak. Maar op een hoger niveau is het prima.
    De gameplay vind ik wel vloeiender en soepeler aanvoelen. Bij PES vind ik wanneer je de bal schiet de keeper heel statisch en abrupt reageert. En waar ik pes vroeger altijd tof vond omdat het scoren moeilijker was, vind ik het nu super makkelijk om uit de meest moeilijke posities te scoren. Beide games zijn leuk en vermakelijk 🙂

  16.    167 XP
    lancolot's avatar

    @205.157.81.xxx: reamaster? serieus ga naar school.

  17.    167 XP
    lancolot's avatar

    Mooie scores.