Red Dead Redemption is nu al een tijdje uit en heeft tot op heden al één DLC pack gekregen, genaamd: Outlaws To The End. In deze DLC pack zijn er verscheidene co-op missies te spelen met je vrienden.

Nu heeft Rockstar maar liefst 4 nieuwe DLC packs aangekondigd. Tevens zijn er ook al wat details vrijgegeven over de packs. De eerste pack, genaamd: Legends and Killers, brengt maar liefst 9 nieuwe multiplayer maps met zich mee, 8 nieuwe multiplayer characters en een nieuw wapen, genaamd: Tomahawk, die beschikbaar is voor zowel multiplayer als singleplayer.

De tweede pack, genaamd: Liars and Cheaters, brengt een Attack and Defend competitive Multiplayer mode en challenges met zich mee, paardenraces met “mounted combat”, de mogelijkheid om met ” de Helden en Schurken” van Red Dead Redemption te spelen, 8 nieuwe Multiplayer characters, de mogelijkheid om Liars Dice en Poker in Multiplayer te spelen en een gloednieuw wapen, genaamd: the Explosive Rifle.

De derde pack, “de Free Roam pack”, brengt nieuwe free roam challenges met zich mee, nieuwe “defensive placements en action areas”, posse-scoring, leaderbords en anti-griefing features.

De laatste en vierde pack, Undead Nightmare, brengt een gloednieuwe Singleplayer avontuur, challenges en quests met zich mee, 8 nieuwe Multiplayer Zombie skins, er worden “extra dieren in de wereld losgelaten” en meer.

op de DLC pack: “Legends and Killers” na heeft Rockstar nog niet bekendgemaakt wanneer de DLC’s zullen verschijnen. Ledgens and Killers zal vanaf volgende maand in de PS store verschijnen. Alle DLC packs bevatten nieuwe trophies en zullen allemaal $9,99 gaan kosten.

Gelieve geen spoilers in de reacties plaatsen over de Singleplayer, wegens de aankomende Singleplayer DLC pack.