Overwatch heeft vandaag een langverwachte feature ontvangen, namelijk een server browser om zo wedstrijden per modi en regio te filteren. Het blijft overigens niet alleen bij filteren, want er is ook een custom games modus naar de game gekomen, waarmee je middels verschillende opties specifieke matches kunt vinden.

De server browser is momenteel in beta status en wordt getest in de Public Test Region van Overwatch, zo meldt de ontwikkelaar. De custom game matches zijn helemaal een mooie toevoeging, want hierin kunnen spelers bepaalde Heroes uitsluiten en de snelheid van wapens of payload aanpassen. Ook kan men allerlei variabelen van een bepaalde modus configureren, om zo een game te creëren die naar wens en uniek is.

Verder zal de Hero Bastion aangepast worden middels een volgende update, zijn Sentry wordt namelijk minder krachtig en de Recon Mode juist effectiever.

Om meer te weten te komen over de nieuwe features kun je de onderstaande video bekijken, waarin Jeff Kaplan alles uitgebreid voor je uitlegt. Heb je geen behoefte aan een video en wil je gewoon de changelog checken? Dan kan dat ook, namelijk hier.