For Honor ligt vanaf vandaag in de winkels en daarmee kan je jezelf een middeleeuwse strijder wanen en het slagveld betreden. Vanzelfsprekend zijn wij ook druk bezig met de game en op korte termijn mag je onze review verwachten.

For Honor is de afgelopen dagen veel op PSX-Sense voorbij gekomen, zo kan je hier terecht voor een uitgebreid artikel over wat de game bevat. Meer geïnteresseerd in de facties? Check hier meer informatie over de ridders, hier meer over de samoerai en hier als laatste de Vikingen.

Dat is nog niet alles, want in samenwerking met Ubisoft mogen we ook nog een leuk goodiepakket weggeven. Dit pakket bestaat uit een aantal leuke For Honor items en dat zijn de volgende:

  • Drie (mok/glas) onderzetters (één per factie)
  • For Honor sleutelhanger
  • For Honor T-shirt
  • For Honor sticker
  • For Honor poster

Een leuk pakket dat je natuurlijk kan winnen en om kans te maken dien je de onderstaande vraag te beantwoorden.

Vraag: Hoe heet de thuisbasis van de ridders?

Weet jij het antwoord? Stuur deze dan in volgens de onderstaande stappen en vergeet daarbij niet je adresgegevens en nickname te vermelden. Dat maakt het afhandelen van de prijsvraag gemakkelijker mocht je de winnaar zijn.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'For Honor'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Ubisoft zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 22 februari 2017. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Ubisoft.