Ubisoft heeft vanavond een nieuwe Ghost Recon: Wildlands trailer online gezet en dat is voor ‘A World With No Heroes’, een webbrowser game waarin je de wereld van de game alvast kunt gaan verkennen.

Deze webbrowser game is beschikbaar voor natuurlijk desktops, maar ook mobiele apparaten. Als je deze game wilt spelen, kan je hier terecht. Overigens loont het om even in deze game te duiken, want je kan in-game extra’s unlocken voor het uiteindelijke spel.

‘A World With No Heroes’ is beschikbaar op mobiel en desktop, zodat iedere speler de uitgestrekte en levendige open wereld van Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands kan ervaren, zelfs voordat de Ghosts in Bolivia arriveren. Door middel van 50 camera’s in de volledige 3D in-game map, ontdekken spelers de verdachte activiteiten van het kartel en andere bruikbare informatie in 21 verschillende provincies. Zodra spelers genoeg informatie hebben verzameld, worden zij beloond met een in-game bonuspakket. Dit bonuspakket bevat badges en een tijdelijke XP booster voor de volledige game.

Iedereen die interesse heeft om de open beta te spelen later deze week, weet dat de pre-load nu beschikbaar is.