Ken Levine is de grote man achter de BioShock franchise, waar hij met Irrational Games erg succesvol mee werd. In 2014 sloot Levine de deuren van deze studio, waarna hij besloot om met een klein team verder te gaan onder een andere naam. Er werden echter geen details naar buiten gebracht over dit nieuwe bedrijf, maar daar is nu verandering in gekomen.

De nieuwe studio van Ken Levine heet namelijk Ghost Story Games, zo is gebleken uit een bericht op de website van de ontwikkelaar. Sinds de oprichting van de studio, wat dus al een tijdje geleden is, werkt Ghost Story Games aan een nieuwe game. Concrete informatie werd hier nog niet over gedeeld, maar het werd wel duidelijk dat het om een science-fiction RPG gaat. Het spel is nog in een vroeg stadium van de ontwikkeling, aldus Ghost Story Games.

De nieuwe studio liet verder erg duidelijk weten dat er niet aan een nieuwe BioShock game wordt gewerkt, wat natuurlijk jammer is voor de vele fans van deze serie. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd waar Levine nu mee gaat komen.