Er deden al geruime tijd geruchten de ronde dat er een remaster van Bulletstorm onderweg was en vorig jaar december werd deze officieel onthuld. Er zijn al screenshots verschenen van de remaster, maar nu zijn ook de eerste beelden van de game getoond via diverse video’s.

De originele Bulletstorm kwam in 2011 uit voor onder andere de PlayStation 3. De game werd goed ontvangen door de pers, maar werd door het grote publiek een beetje vergeten. Veel gamers krijgen nu dus de kans om alsnog van deze titel te genieten. De Full Clip Edition zal vooral grafisch er flink op vooruit gaan. Zo wordt er gebruik gemaakt van meer polygonen en de textures zijn nu in een hogere resolutie. Tevens zal de framerate een stuk beter zijn dan het origineel.

PlayStation 4 Pro bezitters kunnen Bulletstorm: Full Clip Edition ook in 4K spelen, alleen is het nog niet duidelijk of dit native zal zijn of dat het gebruikmaakt van checkerboarding. Buiten de grafische update zal ook alle DLC dat voor het spel is uitgegeven bij deze remaster inbegrepen zitten. Dit zijn zes nieuwe maps voor de Echo modus.

Diegene die het spel reserveren kunnen Bulletstorm spelen met Duke Nukem, inclusief nieuwe dialogen die speciaal zijn ingesproken voor deze extra. Hoe dit eruit komt te zien in de game, kun je hieronder zien in een video. Tevens zijn er nog twee video’s beschikbaar die het verhaal en de gameplay laten zien.