Zes nieuwe FIFA 11 screenshots

De FIFA serie lijkt steeds beter te worden. Steeds meer worden we verrast door de volgende FIFA, omdat het leek dat de vorige onverbeterlijk was. Ook in FIFA 11 lijkt dit weer het geval. Met eigen songs voor het publiek, nog meer gedetailleerde spelers en nog mooiere graphics is FIFA zoals gewoonlijk weer om te watertanden.

Op EA Sports Football World zijn zes nieuwe screenshots geplaatst van FIFA 11. Deze laten onder andere spelers zien van Barcelona, Inter en Arsenal. Opnieuw is het adembenemend mooi om te zien. Het zijn natuurlijk slechts screenshots die bewerkt kunnen zijn, maar het begin is er. Hieronder de screenshots.

[nggallery id=374]

 1.    927 XP
  ChristiaanvdG's avatar

  vet man

 2.    992 XP
  rickaa12's avatar

  w00t, ziet er wel wat mooier uit hoor

 3.    308 XP
  killbilspier's avatar

  pes 2011 vind ik er toch mooier uitzien, maarja pes heeft natuurlijk ook minder licensies waardoor ze dus minder spelers moeten namaken. ook wordt pes 11 heel anders dan voorgaande delen ik blijf toch egt een pes fan en ik denk dat ik weer pes 2011 zal gaan kopen. hoewel al mijn vrienden fifa spelen blijf ik denk k toch bij pes.

 4.    283 XP
  just1n's avatar

  Wanneer fixen ze die shirts nou eens. als je je arm hoog houd ligt de bovenkant van de mauw gewoon op je arm en zweeft die niet in de lucht -.-‘ Hetzelfde geld voor de broekjes, die hebben ook altijd 5 cm vrij rond het been
  Verder vond ik de AI erg matig en dan vooral de keeper. Weet niet wat die allemaal doet, maar de keepers bakken er niks van + afstandsschoten gaan er veel te makkelijk in. Ook scoort de AI 99/100 keer een vrije trap wanneer ze achter staan of in de 80+ minuut is. De scheidsrechter fluit voor veel kleine overtredingen/ voelt de wedstrijd niet lekker aan. Erg irritant allemaal.
  Nee, Fifa kan echt nog wel verbeterd worden

 5. Anoniem -   
  tj's avatar

  @justin , je hebt het nu over fifa 10 en dit is fifa 11 pik 😉 het enige wat ze van mij weg mogen hale is die dikke lelijke SLECHTE wayne booney ! verder zien de graphs er super uit ik herken voor het eerst echt elke speler goed , alleen sneijder moest nog iets kleiner:P

 6.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  @tj: slechte Rooney? Jij hebt zkr alleen het WK gekeken en niet de Premier League van afgelopen seizoen??

 7.    1140 XP
  PussyHunter's avatar

  dat witte uit shirt van internazionale is rete vet, staat een blauwe draak op 😀