Het is al weer een paar weken geleden dat de tweede mappack voor Call of Duty: Modern Warfare 2 is gereleased. Deze is verkrijgbaar in de PlayStation Store voor een prijs van €13,99. Tevens hebben wij ook nog een review van de mappack die je hier kan lezen.

Mocht je de mappack helaas niet hebben kunnen bemachtigen omdat je niet in het bezit bent van een creditcard of een PSN card? Of je vond de maps misschien te duur? Dan hebben wij goed nieuws voor je. In samenwerking met Activsion mogen wij namelijk 20 voucher codes weggeven van het Resurgence pakket!

Wat moet je hiervoor doen?
We zullen de codes weggeven aan de persoon die steeds 25e reactie plaatst. Dubbelposts zijn toegestaan, maar niet twee keer achter elkaar. Heb je al een voucher code gewonnen, dan mag je niet meer meedoen. Uiteraard mag je wel nog reacties plaatsen. De contest zal vandaag om 15.00 van start gaan en zal lopen tot alle keys zijn weggegeven. Je ontvangt de voucher code via een privé bericht in je inbox, je kunt je inbox hier bekijken.


De prijsvraag is nu afgelopen. Winnaars hebben inmiddels hun voucher codes ontvangen via een privébericht.

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars krijgen per privé-bericht de voucher code. De prijsvraag is toegankelijk voor alle leden in de Benelux. Je mag echter maar één keer meedoen vanaf 1 IP en mailadres, overige inzendingen worden niet meegeteld, je eerste inzending zal meetellen. Medewerkers van PS3-Sense en Activision zijn uitgesloten van deelname.  PS3-Sense houdt zichzelf het recht voor een prijsvraag voortijdig te beëindigen of de prijs te veranderen. Spelfouten voorbehouden. Deze prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Activision.