Call of Duty: Modern Warfare 2 had twee collector´s editions. Dit waren de Hardened Edition en de zogenaamde Prestige Edition. De Hardened Edition bevatte een stalen hoesje, artbook en een voucher code voor Call of Duty: Classic. Deze kon je in de winkel kopen voor een prijs rond de 80 euro. Daarnaast had je nog de Prestige Edition.

Deze Prestige Edition bevatte onder andere de Hardened edition. Daarnaast had het voor de vele fanaten een echte hebbeding. Namelijk een heuse nachtkijker, weliswaar geen nachtkijker van topkwaliteit. Daarnaast bevatte het ook nog een plastic hoofdsculptuur van Soap MacTavish. Deze Prestige edition kostte zo´n 150 euro.

Nu blijkt dat er voor Call of Duty: Black Ops ook een Prestige en Hardened edition in aantocht zijn. Deze zullen dezelfde prijzen hebben als bij de Collector´s editions van Call of Duty: Modern Warfare 2. Wat deze editions zullen bevatten is helaas nog niet bekend. Wel kunnen we bij de Hardened edition een stalen hoesje, een artbook verwachten en misschien nog een kleine extra. Natuurlijk kunnen we binnenkort de officiële aankondiging verwachten. Dit lees je dan uiteraard meteen op PS3-Sense.

Call of Duty: Black Ops Hardened Edition (PS3) – 047875840225
Call of Duty: Black Ops Prestige Edition (PS3) – 047875840249