Begin deze maand kon je meedoen aan een Horizon: Zero Dawn prijsvraag hier op PSX-Sense. We vroegen je om een eigen machine te ontwerpen op een creatieve manier en dat heeft ons behoorlijk wat inzendingen opgeleverd. Dit liep uiteen van enkel omschrijvingen tot knap in Photoshop in elkaar geknutselde machines tot mooie tekeningen.

De inzendingen waren divers en omdat er dusdanig veel mooie inzendingen bij zaten, hebben we een selectie gemaakt van de beste inzendingen. De eerste die je hieronder treft is de winnaar van de hoofdprijs en om nog meer mensen te belonen voor hun mooie inzending, hebben we in samenwerking met Sony PlayStation ook nog drie troostprijzen uit kunnen delen. De winnaars daarvan tref je onder de hoofdprijs aan.

De resterende afbeeldingen onder de hoofdprijswinnaar en de drie troostprijswinnaars, zijn de runners-up die we jullie niet wilden onthouden.

Winnaar – Tuureluur

Naam: Skippy!
Type: Combat
Special ability: IceGuns, TailMelee, Boost Rockets for Double Jump, High Sensitive Ears
Zwakheid: De “IceGenerator” op zijn rug. De compressor achter het borstschild.

Tactiek/Plan van aanpak: De IceGenerator is kwetsbaar nadat hij een TailMelee heeft gedaan. “Skippy”staat dan met de rug naar je toe, HET moment om te vuren op de generator! Als de generator vernietigd is laat “Skippy” zijn “IceGuns” zakken wat zijn volgende zwakke plek blootlegt, de compressor voor de “Pneumatic Pistons”. Zonder deze krachtbron weet hij niet meer weg te springen en zal het een makkelijke prooi zijn voor Aloy.

Aloy kan zijn “Titanium LegShields” gebruiken als schild en die zijn tijdens haar avontuur te upgraden met diverse materialen. Met die upgrades zou je kunnen denken aan een “Energy Back Bounce Perk”, wat, zoals de naam al verklapt, afgevuurde energie terug kan kaatsen naar de vijand. Door middel van de welbekende “Override” van Aloy kan ze de wil van “Skippy” ook overnemen om hem te berijden om zo hogere gebieden/platforms te bereiken door middel van de “Double Jump”.

Troostprijs winnaars

Mr.Verkerk

Meinona

tielo

Runners-up

fonsy007

Inkoming_Virus

Jinn

gameXL

Mr_Mojo_27

Davy

jochemb

ps3dennis